Најновије

"ПРОДАЈЕМ КУЋУ ШИПТАРИМА И МУСЛИМАНИМА, СРБИМА НЕ: Појавио се шокантан оглас у селу код Крушевца, а ово је објашњење власнице!

Несвакидашњи оглас о продаји куће у селу Бела Вода код Крушевца искључиво припадницима албанске националности и муслиманске вероисповести заинтригирао је многе како због тога коме се искључиво нуди, тако и јер је посебно наглашено да никако није на продају - Србима.

Село (Фото: Јутјуб)

"Продајем кућу 140 метара квадратних и 10 ари плаца. Плац село Бела Вода - Крушевац, легализација извршена. Купци : Шиптари, муслимани, Срби не", наводи се у бизарном огласу који је шокирао јавности и постао виралан.

Новинар је позвао број телефона који се наводи у огласу и госпођа са друге стране жице је потврдила да јесте дала такав оглас пре пет дана и да очекује да кућа ускоро буде продата, јер јој се "јавља велики број људи".

- Морам да продам кућу јер треба да вратим дуг Суду у Крушевцу будући да сам се 7,5 година судила са комшијама који су преко пута моје куће направили каменорезачку радњу која је правила страшну буку. Ја сам их тада тужила, али изгубила сам процес. Дугујем 180.000 евра - каже Миленија Николић, ауторка огласа.

"Мало да се доселе"

На питање зашто баш "Шиптарима и муслиманима", како је написали, Миленија каже: " Па ето, мало да се доселе."

- За овај оглас зна цела Србија, па се доста људи јавља. Има оних који су озбиљни, а има и оних који зову само да се шале са мном - наводи ова жена.

Редакцији се јавио и један од потенцијалних купаца који је рекао да власница куће за продају тражи 120.000 евра.

- Позвао сам оглас будући да мој брат жели да се врати из Швајцарске и купи кућу, а жена која се јавила ми је рекла да је цена куће 120.000 евра и да је продаје само муслиманима и шиптарима јер они имају пара да купе, а Срби не - каже овај потенцијални купац.

Њега је занимало и какав је комшилук у том крају и да ли би можда његов рођак имао неких проблема, а она је, према његовим речима, истакла како је "у комшилуку све у реду" и да не би требало да буде никаквих проблема, као и да су "комшије фине".

Контактирано је и неколико мештана насеља Бела Вода, које иначе броји око 1.400 становника, који су рекли да за ауторку огласа нису нису чули и да не знају ништа о поменутом огласу.

Прочитајте ОВДЕ  каква се то петиција потписује и за чију одбрану.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА