Најновије

ОБРАДОВИЋ РАЗОТКРИО ПЛАН РЕЖИМА: Лоша глума и режија власти да наводно нешто раде на изборним условима

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић је изјавио је да је међустраначки дијалог уз посредовање Европског парламента фарса са циљем да се "купи време" до избора, а да се не уради ништа по питању изборних услова.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

“Једна сесија је у октобру, друга у новембру, трећа у децембру, па ће закључци да се донесу крајем јануара, па ће онда да се примењују крајем фебруара, а избори ће бити у марту”, рекао је Обрадовић у прилог тој тврдњи.

Он сматра да је оно што се два дана дешава у Скупштини само представа власти направљена због Европске уније и негативног извештаја Европске комисије.

Обрадовић је рекао да грађани широм Србије не знају ни да опозиција уопште постоји, да су медији потпуно затворени за све који не мисле као власт, али и да се слобода медија уопште више не помиње као тема преговора.

"Власт бежи од те теме, јер кад би се медији макар мало ослободили, рејтинг Александра Вучића пао би веома брзо", сматра Обрадовић.

Обрадовић је такође изнео оптужбе на рачун бивших функционера странке, бившег директора Двери Слободана Димовића и шефа интернет тима Драгана Манића, да су злоупотребили средства из буџета за функционисање покрета, али је то довео у везу "са властима".

Он је навео да се исто то догодило и у септембру.

“Противправно су присвојили сва буџетска средства, а да за то нису имали основа, нити овлашћења да издају менице у име Двери, нити било какав уговор, нити било какве фактуре, нити било шта од онога што се реализовало”, рекао је Обрадовић.

Покрет Двери је поднео кривичне пријаве, али нико није реаговао, те је Обрадовић уверен да их власт штити.

Прочитајте ОВДЕ реакцију на понашање обезбеђења Ердоганове жене током посете Београду.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА