Најновије

ВАЦИЋ ПОНОСАН: Коло жена као ефективна брана феминизму! Српска жена опет да буде традиционална, патријахална, одана супруга и мајка (ФОТО)

Председник Српске деснице Миша Вацић присуствовао је првом конститутивном састанку Кола жене Српске деснице.

Миша Вацић са сарадницима (Фото: Српска десница)

Састанку су присуствовали и шеф кабинета председника Српске деснице Ивана Борић и генерални секретар странке Александар Здравковић.

(Фото: Српска десница)

Председник Српске деснице пожелео је пре свега пуно успеха у раду и нагласио да има велика очекивања од Кола, које ће у будућности чинити и окосницу деловања ове странке.

(Фото: Српска десница)

Вацић је такође истакао да се у Десници на многим истакнутим функцијама налазе управо жене – Сузана Стаменковић, одборник Српске деснице и заменик председника Скупштине општине у Нишкој Бањи, Даворка Митровић, одборник у Пожаревцу, др Радмила Ристић Мркаљ повереник СД за Врачар, Милица Стојовић председник Општинског одбора СД у Земуну, др Татјана Јоцовић председник Савета за здравље и борбу против беле куге.

(Фото: Српска десница)

Такође, председник Српске деснице осврнуо се на чињеницу да је странка покренула иницијативу да пети октобар буде Дан Милунке Савић, највеће хероине Великог рата, и да се тиме одаје почаст хероју, жени која је задужила српство.

(Фото: Српска десница)

(Фото: Српска десница)

Председник Кола жена Александра Ђоковић се захвалила на подршци и изнела план рада којим су дефинисане планиране активности за наредни период. Посебан акценат дат је на значају традиционалне улоге жене у друштву, односно породице као основне ћелије људског друштва.

Дате су смернице за даља деловања у циљу остваривања националних интереса. Ђоковић је овом приликом представила и све чланове кола, а договорено је да њен потпредседник буде Славица Латиновић.

(Фото: Српска десница)

Вацић је поновио да је Коло основано са циљем да овај савет Деснице буде ефективна брана феминизму, и да српска жена опет буде традиционална, патријахална, да буде одана супруга и мајка, да буде све оно што су биле наше прабаке и баке у складу са данашњим временом.

Прочитајте ОВДЕ какву је поруку Миша Вацић упутио српској опозицији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА