Најновије

"ТРАМП ЈЕ ВРЛО ЗАИНТЕРЕСОВАН": Србин из Америке открио како да се осветимо: Клинтонови морају да падну!

Указивање америчком председнику Доналду Трампу да су чланови породице Клинтон криви што су терористичке организације овладале светом српском земљом Косовом може нам само помоћи у политичком решавању овог, за нас најважнијег националног питања, изјавио је Дејвид Вујић, српски лобиста у САД и један од седморице инжењера српске националности који су учествовали у мисији слања човека на Месец "Аполо".

Клинтонови (Фото: Јутјуб)

"Озбиљан покушај наше заједнице у САД, у сарадњи с матицом, да се улога ове породице у страдању Срба постави пред америчке судове, задобила би озбиљну пажњу председника Доналда Трампа. Такав један правни процес у САД, који би директно повезао Клинтонове и Косово, у перспективи би утицао на решавање кризе око српске покрајине", каже Вујић.

Он додаје да је администрација у Вашингтону, делом и заслугом наших угледних људи, најзад препознала малигни утицај албанских лобиста на Капитолу.

"И државни секретар Мајк Помпео недавно је јавно и оштро упозорио председника Конгресног одбора за спољне послове Елиота Енгела да престане да притиска, застрашује и малтретира дипломатско особље САД косовским лобистичким причама", додаје Вујић.

Он истиче да Србију у Вашингтону промовише мала група волонтера и професионалаца, уз неколико бивших и активних републиканаца из Конгреса који заступају српске интересе, пре свега из личног осећаја правде и истине.

"Мана нашег народа је што верујемо да је истина очигледна и да је као такву не треба доказивати", истиче Вујић и додаје да се мора "сваког дана инсистирати на тразењу ''кривца'' за своју несрећу".

Шамар Макрону, али и својеврстан окршај с Ангелом Меркел могли би да имају импликације и на регион, односно да успоре решавање косовског проблема.  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА