Најновије

СКАНДАЛ: Британски амбасадор се сликао са Куртијем испред албанске заставе! Вучић: Које државе је застава пред којом сте се поносно сликали

Председник Србије Александар Вучић упитао је данас на Твитеру амбасадора Велике Британије у Приштини Николаса Ебота испод чије заставе седи на састанку са Аљбином Куртијем.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Ебот се, наиме, сликао на састанку са Куртијем испред албанске заставе.

- Питање за амбасадора Велике Британије у Приштини: На чијим изборима су победили Курти и његова партија и које државе је застава пред којом сте се, Ваша Екселенцијо, поносно сликали са Куртијем? Питаћу ово све док не добијем одговор - написао је Вучић на свом Твитер налогу поводом фотографије на којој се налази албанска застава.

Вођа Покрета Самоопредељење и победник минулих косовских избора, Аљбин Курти, у својој канцеларији и даље држи само албанску националну заставу и ни на који начин не прихвата заставу Републике Косово.

Курти се прошле седмице састао са америчким амбасадором на Косову, Филипом Коснетом. Оно што је упадљиво јесте то да је фотографија направљена изван канцеларијских просторија у којима се не види национална застава.

Исти случај је био и са немачким амбасадором на Косову, Кристијаном Хелтом.

Прочитајте ОВДЕ  ко је то одбио да говори на свечаности додељивања ордена Вучићу.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА