Најновије

ВАЦИЋЕВА СТРАНКА СВЕ ЈАЧА: Мирослав Радовановић приступио Српској десници!

Угледни интелектуалац из Лознице Мирослав Радовановић изабран је на функцију потпредседника Политичког савета Српске деснице и председника Мачванског округа ове странке.

Радовановић и Вацић (Фото: Српска десница)

У саопштењу странке се наводи да “Српска десница постаје све присутнији и значајнији политички фактор на нашој друштвеној сцени”.

Такође истиче се да странка под вођством Мише Вацића окупља у својим редовима многобројне националне, ветеранске, хуманитарне и државотворне покрете као и истакнуте појединце који су се позитивно истакли у својим срединама и областима живота и рада.

Радовановић и Вацић (Фото: Српска десница)

“Радовановић је магистрирао 1985. године књижевно–историјске науке на сарајевском Универзитету. Мр Мирослав Радовановић иза себе има 88 научних радова објављиваних у еминентним стручним часописима као и четири публиковане књиге. Као цењени стручњак у својој делатности, Мирослав Радовановић има и сјајну вишедеценијску каријеру националног рада. У периоду 1991/1992. године био је заменик министра за образовање и спорт тадашње Републике Босне и Херцеговине, а народни посланик био је у сазивима Скупштине Републике Српске 1996/97. године и 1998/2000. године. Мирослав Радовановић био је и председник СРС за Републику Српску током 1998/2000. године. Српска десница добила је још једног исправног човека и родољуба у својим редовима. Уверени смо да ће Мирослав Радовановић својим знањем и залагањем допринети још већој популаризацији Српске деснице и оправдати указано поверење”, истиче се у саопштењу Српске деснице.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Вучић писао ЕУ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА