Најновије

ДЕСНИЧАРИ ОТВОРИЛИ КАНЦЕЛАРИЈУ У СРЦУ ШУМАДИЈЕ: Најављена борба за Крагујевац и Србију! (ФОТО)

Председник Српске деснице Миша Вацић присуствовао је са сарадницима свечаном отварању канцеларије Градског одбора ове странке у Крагујевцу.

Миша Вацић са сарадницима у Крагујевцу (Фото: Српска десница)

Канцеларија Српске деснице је отворена у центру Крагујевца, у улици Црвеног барјака 19.

Вацић је захвалио Крагујевчанима на домаћинском дочеку, а онда им је пожелео успешан почетак борбе за овај град и Србију.

Канцеларије је освештао свештеник СПЦ, а уследио је и пригодан културно уметнички програм у оквиру којег је наступио Марко Шћепановић, народни гуслар који је некада певао „Од главе Зете до града Спужа“ пред 20.000 Делија у београдској Арени.

Шћепановић је пред десничарима гуслао „Косовске божуре“, док је Батрић Јокановић, председник гусларског друштва „Бајо Пивљанин“ гуслао у славу славног Мајора Милана Тепића. Глумац Богдан Милојевић је извео емотивни драмски текст посвећен мајци српског ратника.

Председник Српске деснице је искористио отварање канцеларија да поразговара са окупљеним Крагујевчанима. Том приликом је изражена велика подршка Српској десници и Миши Вацићу као њеном председнику. Окупљени су тврдили да велики број становника овог шумадијског града види Српску десницу као будућег лидера, и као решење проблема са којим се суочавају годинама, а што је резултат деценијске неодговорне политике локалних власти.

Уз пригодно српско послужење, уз погачу и со за добродошлицу, уз кајмак и пршут, дочекане су многобројне званице.

Канцеларија Градског одбора Српске деснице у Крагујевцу отворена је сваког дана, а све заинтересоване суграђане дочекаће председник одбора Саша Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је од Вучића затражило удружење “1 од 5 милиона”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА