Најновије

БАСТАЋ ИСПАО ГЛУП: Ево како су га наместили после фрке с Весићем!

Председник Општине Стари Град Марко Бастаћ написао је на свом Твитер профилу да је направио царински прекршај, односно да је имао у пртљагу више новца него што је законом дозвољено, што је 10.000 евра, додајући да није знао да је то прекршај.

Марко Бастаћ (Фото: Јутјуб)

"Када је неко болестан и када је нечији живот у питању, да ли треба помоћи? За мене нема дилеме - да! Данас ме је цариник извукао из реда и претресао до голе коже. Утврдили су да сам направио царински прекршај. У пртљагу сам имао више новца него што је дозвољено. Нисам знао да је то прекршај. Новац сам носио пријатељу који има животни проблем. Поново бих то урадио" , написао је Бастаћ.

У одговору на твитове, а упитан да ли је мало или доста преко законом прописаних 10.000 евра, навео је да је - "наравно ово прво".

Курир је јавио, позивајући се на неименоване изворе, да је приликом царинског прегледа, код Бастаћа пронађено 12.750 евра и 81.000 динара, као и да су алармирани надлежни органи. Према писању Курира, све се догодило у недељу, када је Бастаћ дошао летом из Дубаија.

"Новац сам носио пријатељу који има животни проблем. Поново бих то урадио. Таблоиди јуриш", написао је Бастаћ, који је и функционер Странке слободе и правде.

У твиту је додао да га је Курир звао "седам минута након што је изашао са царинске контроле".

Прочитајте ОВДЕ шта је Дмитриј Медведев донео Србији.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА