Најновије

"ПОСЛЕ ЈЕДНЕ КАФЕ ИМАЛА САМ НАЈБОЉИ СЕ*С У СВОМ ЖИВОТУ!" Невероватна прича жене која је на меденом месецу упознала човека свог живота!

Да је живот непредвидив, а тако и наше понашање у ситуацијама које су нам нове и непознате, многи од нас су искусили на својој кожи и то по неколико пута. Таква је и прича једне жене, која је у љубави наилазила на разне препреке. Удала се, патила, развела, поново удала, али и повредила многе у својој намери да буде срећна. Ово је њена прича.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Удала сам се пре три године за човека са којим сам била у дугогодишњој идиличној вези. Један од оних мирних и стабилних односа, које свака девојка прижељкује након многих кретена који је оставе повређену.

Уживали смо у путовањима, имали савршен се*суални живот и радовали се свим стварима које нас чекју. Иако су његови родитељи угледни људи у пословном свету, никад се није расипао новцем. Студирао је, а на факултету смо се и упознали. Док је он успешно полагао испите, ја нисам била толико "загрејана" за учење, па сам одустала после две године. Мој дечко је дипломирао и ускоро почео да ради.

Била сам јако поносна на то што, иако смо превише млади, наша веза опстаје док се сви наши пријатељи полако разилазае. Ми смо одрастали заједно.

Како су пролазиле године, мој партнер је све више напредовао на пословном плану, што је донело и више обавеза, а мање времена које смо могли да проведемо заједно. Почела сам да се буним и тражим пажњу на коју сам навикла, а он ми је једног дана "запушио уста" просидбом. У ресторану, који смо први пут заједно посетили на почетку везе, клекнуо је и питао да заувек будем његова жена.

Кроз сузе сам пристала, јер сам од самог почетка знала да је он тај. Запросио ме је у рану јесен, а за термин свадбе одабрали смо касно пролеће. Свадба је била бајковита, иако је наш однос временом испунила тензија и неразумевање, са обе стране. Уместо да уживамо у припреми најсрећнијег дана, ми смо се све мање разумели и све више одаљавали.

Мислила сам да је у питању нервоза због новог и важног животног корака на који смо се одлучили и да ће све проћи када опет будемо ослобођени од свакодневних састанака, куповина, планова... Ипак, чак и након што је свадба прошла, нервоза је и даље бил априсутна.

Резервисали смо и медени месец за почетак септембра, чему сам се јако радовала. Мислила сам да ће после тога све бити много боље. Била сам сигурна у то.

Како је на послу имао све више обавеза, мој супруг ме је једног дана обавестио да неће моћи да иде на путовање, због пословног пута који је искрсао. Молила сам га да то не ради и да му нађе замену, али ми је тврдио да нико осим њега не може да заврши тај посао. Била сам бесна, љута и тужна.

Предложио ми је да поведем некога на путовање, да не пропадне новац који смо уплатили. Било ми је свеједно, па сам питала маму да крене са мном, а она је радо пристала.

Стигле смо у једно мирно место у Грчкој, где ме је мирис мора, маслина и сира натерао да на тренутак заборавим на сву тензију коју имам код куће.

Ипак, повремено бих када сам сама, размишљала о односу су супругом и схватила да ме оптерећује његово никад познато радно време, стални одласци на пут, нервоза када нешто не иде по плану. Све чешће ми се јављао страх да сам погрешила. Да он можда ипак није човек мог живота.

Оно што је у мојој глави усталило ову сулуду мисао, каквом сам је почетком сматрала, било је ново познанство. 

Док сам уживала у јутарњој кафи у једном плажном бару, случајно сам гурнула шољицу кафе са стола. Пала је и поломила се у парампарчад, што је узнемирило конобара који ме је претходно услужио. Дошао је и почео да виче на мене на грчком, а иако га ништа нисам разумела, јасно сам схватила да речи којима ме "чашћава" нису нимало лепе. 

Нисам желела да се свађам са њим, па сам му рекла да ћу надокнадити штету. Извадила сам новчаник како бих му платила, а он је наставио да виче. Сви у бару су гледали у нас, а ја сам се од непријатности црвенела. Непријатна ситуација се коначно завршила када се појавио маркантни Грк, за кога се касније испоставило да је менаџер бара. 

Био је потпуно смирен и обратио се конобару, који се моментално повукао. Потом се окренуо према мени, извинио се на енглеском, рекао да штету надокнађују они и још ме замолио да поручим нешто на рачун куће!

Била сам изненађења и одушевљена понашањем шармантног Грка и из неког разлога прихватила пиће, али само у случају да га он попије са мном! "О Боже, али ти си удата", упалила ми се црвена лампица, али сам је брзо одагнала заваравајући себе, тешећи се да је то само обична кафа. Што није била.

Једна кафа, претворила се у свакодневно кафенисање, а до краја летовања ја сам била заљубљена. Ни он није могао да сакрије своје емоције. Ипак, били смо свесвни да је наша веза немогућа. Последњег дана мог летовања, нисмо могли да се одупремо страсти која је данима буктала, па смо целу ноћ провели заједно. Имали смо се*с неколико пута, а последња ствар о којој сам размишљала била је заштита.

Сутрадан је дошло време за полазак, а ја сам у авиону сатима плакала као дете. Иако сам се бојала, све сам признала мами, која ме је осудила рекавши да се понашам као балавица. Рекла ми је да заборавим на оно што се десило, јер ћу обрукати и себе и своју породицу. Толико сам желела да ме разуме.

Повратак у реалност је био болан, а сваки нови дан ме је све више гушио. Приметила сам и да ни мој супруг није нарочито заинтересован за мене. По цео дан сам мислила на свог шармантног Грка и сањала о тренутку када ћу га поново видети. Бојала сам се да тај тренутак никад неће доћи, али је ипак дошао.

Била сам у купатилу и таман изашла из каде, када ми је стигао захтев за пријатељство и порука. Био је то он, а у поруци је на српском писало "У Београду сам".

Почела сам да скачем од среће као тинекџерка и истог тренутка знала да ћу бити са њим. Побећи ћу од свог монотоног живота у непознато, шта год ми то у будућности донело. Било ми је битно само да га загрлим и нисам размишљала о тежини својих будућих одлука.

Виђали смо се у тајности наредних 10 дана, а онда сам одлучила да све признам мужу. Рекла сам му истнину. Да сам се заљубила и да не желим да проведем остатак живота са мушкарцем коме је посао на првом месту.

Био је тужан, али ме разумео. Развели смо се после само неколико месеци брака и ја сам одмах отпутовала у Грчку.

Уживала сам са својим новим партнером, који ме је после само 20 дана званичне везе - запросио. Пристала сам, иако сам се тек недавно развела, јер сам знала да је то оно што желим. Заказали смо свадбу за следеће лето, али овог пута само за најближе пријатеље, на прелепој плажи у Грчкој.

Како ми је циклус изостао скоро два месеца, а ја сам одбијала да урадим тест, мислећи да је све последица буре која ме задесила у кратком року. Ипак сам одлучила да одагнам сумњу и једног јутра урадила тест. Кроз пар минута преплавио ме је осећај среће.

Мој Грк и ја очекивали смо бебу!

Колико пута би требали да имате секс, како бисте били здрави прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА