Најновије

ОНИ КОЈИ СУ ПРОБАЛИ ОВО У КРЕВЕТУ СУ ОДУШЕВЉЕНИ: Нови врући тренд подгрејаће страсти између вас и партнера!

Лагани секс у тренду је већ неко време, а иако можда на прву звучи досадно, они који су га испробали напросто га обожавају.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Код овог начина вођења љубави, истичу секс стручњаци, парови науче неке нове ствари. Као на пример, да оргазам није увек приоритет и да снажно узбуђење такође пружа невероватне ужитке.

Овај секс је нежан и базира се на емоцијама. Тако да није баш прикладан ако партнера не познајете најбоље.

Као прво, потребно је доста времена. Лагани секс може трајати до три сата. Ако је једно од вас под стресом, пре врућих активности се треба опустити дубоким дисањем или умирујућим чајем. И крените.

Лезите заједно голи у кревет, будите близу, немојте се додиривати, опустите тела и немојте се превише узбуђивати. Затим крените с додирима. Он сме ставити руку на вашу вагину, ви на његов пенис, нежно, без стимулације.

Откривајте партнерово тело изнова и изнова те притом избегавајте добро познате покрете. Крените с нежним пољупцима, јер суштина овог секса је предигра. Гледајте се у очи, реците шта осећате...

И тада се спојите нежно и без превише кретања. То се може, кажу стручњаци, и с благом ерекцијом. Ово се зове мекана пенетрација.

Најбољи положаји су положај кашике (с бока) или маказе (легните на бок, окренути једно према другоме. Једну ногу ставите њему међу ноге, а другу преко његовог бока).

У дугим везама се секс често сведе на онај брзински, па онда и заборавимо како изгледа прави секс прожет нежношћу и емоцијама.

Време је да полако појачавате узбуђење. Код мушкараца, у овој фази често долази до проблема јер им се оргазам приближава. Важно је да га научите одложитити. Престаните с пенетрацијом и крените истраживати ерогене зоне и препустите се додирима. Пенетрација код лаганог и спорог секса значи повезати се. Код обичног секса, она представља главни део сексуалне игре.

Нема наглих и брзих покрета. Не заборавите, не врти се све око оргазма. Међутим, то не значи да га нема или не сме бити.

Стручњаци су чак уверени да је он код лаганог секса интензивнији него икада. Слично је као код тантричког секса, дуготрајно одгађање оргазма води ка сасвим новом интензитету врхунца. Вреди испробати!

Откривено са ким жене више уживају у сексу да ли са мужем или са љубавником. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: zivim.gloria.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА