Најновије

ПЛАЋАМ КРИМИНАЛНО НИЗАК ПОРЕЗ НА ОГРОМАН СТАН У ЦЕНТРУ БГ! Српски бизнисмен искрено признао оно о чему сви ћуте

Директор Мона хотел менаџмента Томислав Момировић оценио је да би становници центра Београда, у које и сам спада, требало да за некретнине које поседују плате већи порез на имовину.

Београд, Кнез Михаилова (Фото: Јутјуб)

Поводом најаве нових пореских прописа по којима ће се утврђивати порекло имовине и наплаћивати знатно већи порез за, како се наводи, „екстра профитере“, Момировић је на Твитеру написао да је порез који конкретно он плаћа за некретнину у центру Београда „криминално низак“.

„Стално кукам да порези треба да буду нижи, па је фер и да ово кажем“, навео је Момировић, који је више пута јавно иступао са ставовима да би пореска оптерећења на рад требало да буду нижа.

„Ако оптеретите порезима промет, рад… ви смањујете инвестиције, плате и број новозапослених, али богати и они који имају велику имовину треба да плате адекватан порез на њу“, наводи Момировић.

Момировић је овим ставом поново изазвао бројне коментаре који су се односили на то да је „лако богатима да плаћају већи порез када имају пара, а остали треба да се преселе на периферију“ до тога да порез на некретнину у којој се живи не би требало да се уопште плаћа.

Прочитајте ОВДЕ  зашто Вучић каже да је ко питбул.

Извор: BIZlife

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА