Најновије

С-400 ЗА ТРИ САТА У БЕОГРАДУ! Путин развио детаљан план за одбрану Србије! Најмоћнији ракетни систем на свету послат са једним циљем

Основни циљ пребацивања система С-400 на војну вежбу у Србији заправо је увежбавање 'плана за одбрану Србије', пишу руски медији.

С 400 (Фото: mil.ru)

Према тим наводима, председник Путин и војни врх Руске Федерације имају разрађен план према коме би у случају непосредне опасности С-400 у року од три сата био пребачен у Београд.

- Због тога је било изузетно важно да се провери како С-400 функционише на конкретној локацији, на аеродрому у Батајници, као и колико су припадници Војске Србије обучени за коришћење овог система - објашњава саговорник из руских дипломатских кругова.

Подсећамо, српски официри, подофицири и војници показали су да су у потпуности обучени за самостално руковање најмоћнијим ракетним системом на свету С-400, који је у четвртак ујутро по одобрењу председника Русије Владимира Владимировича Путина размештен на аеродрому у Батајници. 

Више српских ракеташких посада на челу са бригадним генералом Тиосавом Јанковићем средином септембра су у Астраханској области у Русији имали прилику да прођу обуку за руковање овим сложеним системом.

Наши војници показали су како би у случају напада на Србију били у стању да заштите своју земљу. 

Немци немају податке о Багдадијевој смрти, руско министарство одбране сумња да се операција војске САД икада догодила! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА