Најновије

РАТКО МЛАДИЋ ПО ЦЕЛИ ДАН ЧИТА ПИСМА: Српски генерал одговара свима који му пошаљу поруку у Хаг

Ко год је током претходних година упутио писмо некадашњем генералу ВРС Ратку Младићу адресирано на хашку ћелију, с било каквим садржајем, сигурно је добио љубазан одговор, плус поклон фотографију Младића у војној униформи.

Ратко Младић (Фото: Јутјуб)

“Наиме, дуге дане у Хагу Младић проводи тако што се посветио читању писама која му стижу и одговарању на њих. А та писма, нарочито она с речима подршке, буквално га једино и одржавају у животу”, каже његов син Дарко Младић.

“Писма која му заиста стижу у великим количинама њему дају снагу и наду да није заборављен, да има људи који цене све што је радио за српски народ. Труди се да одговори на свако добијено писмо, а њему не пишу само људи само људи из Републике Српске, пишу му буквално из целог света - из Русије, Америке, Канаде, Аустралије, Финске...”, истиче Дарко.

Некада та писма нису хвалоспеви, него озбиљне критике, осуде, али Младић и на њих одговара.

Генералу је тако недавно писала и Јелена Марковић, чланица СРС, која је потом фотографисала његов одговор и објавила на слику на Твитеру уз коментар:

“Бог поживео нашег хероја Ратка Младића, ваши Срби су уз вас, док је и последњег Србина! Богу хвала за генералово добро здравље и могућност да ми одговори на писмо! Молим вас, пишите генералу Младићу, пуно му значи наша подршка”, написала је она.

Иначе, како Дарко каже, Младићево здравствено стање и даље је непромењено, те му и даље прети велики ризик од срчаног и можданог удара.

“Не опоравља се, али му се стање не погоршава додатно, што је добро. Баш сам пре две недеље са децом био код њега у посети, много га је обрадовало што су му унуци ту, то му је дало додатну снагу”, наводи Дарко Младић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Немања Шаровић рекао о “златном добу Србије”.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА