Најновије

ВЕЉКО МИЛКОВИЋ ОТКРИВА: Знам где је Атлантида! (ВИДЕО)

Новосадски академик и изумитељ Вељко Милковић открива како се попут Астека, Инка или Маја, угасила праисторијска цивилизација, која је познавала и ласерску технологију.

Вељко Милковић (Фото: Хелкаст)

Фаталном променом тока Дунава нестала је на потезу садашње Војводине, односно Подунавља. Такође у видеу открива и тајну Петроварадинског лавиринта…

Вељко Милковић већ 20 година тврди да се у Подунављу налазила Атлантида, а поседује и велику збирку артефаката који ће вас оставити без даха.

У прилог томе иде и потврда тима научника са Геолошког института у Букурешту који су изнели тезу да се Атлантида у давној прошлости налазила подручју Делиблатске пешчаре.  



“Острво Атлантис (Атлантида) одговара једном од ретких острва овог некадашњег језера, које се данас налази на Делиблатском подручју. Платонови подаци, међутим, одражавају некадашње палеогеографске слике (ендореско Панонско језеро, исто са митским океаном), као и касније што значи да се панонска равница формирала нестанком реликтног језера.

Старије палеогеографске представке (слике) Атлантиде могу се реконструисати на истом подручју, са подацима Диодоруса Сицулуса, пратећи традиције Атлантиде и Амазона. Али се ово истраживање његово односи на концепт "Атлантског континента” – ово је само цитат из румунског научног рада.

Прочитајте ОВДЕ какав је апел чланицама УН упутио министар полиције Небојша Стефановић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА