Најновије

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ МОМКА КОЈЕГ ЈЕ СИЛОВАО ГОРАН ЈЕВТИЋ: Гурнуо ме је у ВЦ и ставио мој пенис у уста! (ВИДЕО)

Познати глумац Горан Јевтић (41) правоснажно је осуђен на десет месеци затвора због силовања Л. К., са којим се у августу 2014. сусрео у тоалету сомборског Народног позоришта.

Горан Јефтић је осуђен осуђен на 10 месеци кућног притвора (Фото: Јутјуб)

Покрет "Левијатан" разговарао је са дечаком који је био жртва силовања од стране познатог глумца.

“Горан Јевтић никада није био мој омиљени глумац, иако је он то рекао! Све своје слободне тренутке сам проводио у позоришту. Када је био маратон дан и ноћ сам био у позоришту и самим тим сам имао контакт са глумцима. Боли ме јако што ме неко ставља у контекст геја. Морао сам и редовну школу да напустим”, рекао је он и наставио:

“Отишао сам у купатило. Када сам дошао на лавабо, он је отворио врата, када сам се окренуо, он ме је повукао, гурнуо у вц и затворио врата. Шоља ми је била буквално у правцу главе. Почео је да ме љуби ту по врату! Скинуо ми је гаће и ставио мој пенис у његова уста. Ушла је другарица и ја сам је молио да изађе напоље. Када сам побегао, одмах сам почео да повраћам”, једва је проговарао он.

Он је истакао да би волео да га је видео након тога како би се другачије завршило.

“Преко адвоката, других глумаца покушавао је да ступи у контакт са мном. Буквално је било да напишем цифру да одустанем од гоњења. Рекао сам да ме новац не занима. Новац који би добио не би могао да залечи моју патњу”, истакао је овај момак из Сомбора.

Момак је додао да је након тога имао проблеме.

“Имао сам преписану терапију. Ишао сам на разговоре са психологом и психијатром. Није ми било лако зато што је средина тако реаговала. Зато ми је стало да испричам ово да не би било нагашања шта се догодило. Престао сам да се бавим спортом, престао сам да се бавим глумом”.

Жртва Јевтићевог узнемиравања каже да је разочаран одлуком суда.

“Десет месеци је добио кућног притвора. Нисам могао да верујем. Пет година сам долазио на суђење и гледао монструма у лице. 

Годину дана касније, он је прешао са редовне, на ванредну наставу због задиркивања вршњака. 

Прочитајте ОВДЕ како су Албанци напали српске гимназијалце.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА