Најновије

ОГЛАСИО СЕ И ПАРОВИЋ: Србија да хитно затражи од Русије укључење у преговоре око КиМ

Председник Народног слободарског покрета Слободан Паровић позвао је државни врх Србије да хитно затражи да се Русија укључи у преговоре око КиМ.

Слободан Паровић (Фото: Јутјуб)

Паровић се огласио поводом одлуке америчког председника Доналда Трампа да именује Ричарда Гренела за преговоре Београда и Приштине.

“Америка је изненада и на мала врата увела специјалног изасланика за преговоре око коначног статуса Косова и Метохије. Амбасадор САД у Немачкој, Ричард Гренел улази у преговарачки процес без да постоји било каква одлука о томе. Једино су лидери косметских Албанаца јавно позивали Америку да се укључи у преговоре па тако испада да је услишена њихова жеља”, наводи Паровић и додаје:

“Представници државног врха Србије су више пута јавно говорили о томе да ако Америка буде званично укључена у преговоре да ће Србија захтевати да се у преговоре укључи и Русија. Имајући у виду да се Америка укључила ми захтевамо од власти да хитно и без било каквог изговора и одлагања званично затражи да  и Русија именује свог специјалног изасланика за преговоре око Космета”.

Прочитајте ОВДЕ како је Никола Самарџић изнервирао Русе и Србе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА