Најновије

ЕКСКЛУЗИВАН ДОКУМЕНТ ВИКИЛИКСА ОТКРИВА: Ево ко је уништио тајну америчку базу на Месецу! Нисмо сами, тамо се налази још неко!

Идеја да се на Месецу можда догађа нешто чудно, уопште није немогућа. Документ Викиликса "Извештај о уништењу тајне Месечеве базе, које је починио СССР", говори о могућим свемирским ратовима који се воде у тајном свету.

Амери на Месецу (Фото: pixabay. com)

Сам документ не само да открива детаље ових наводних ратова него и могућност "Тајне базе Месеца" која припада Сједињеним Државама, а која је очигледно функционисала док је није уништио СССР.

Један други документ америчке владе јасно показује да им је изградња базе на Месецу један од циљева, што потиче још из 1966. године.

Један део документа гласи, позивајући се на председнике Кенедија и Џонсона у изјави Џорџа П. Милера:

"Верујем да можемо постићи циљ који су поставили председници Кенеди и Џонсон: слетање на Месец пре 1970. године. Моје самопоуздање у нашу брзо напредујућу науку и технологију јесте такво да могу визуално да предочим много драматичнија достигнућа, иако нећу направити временски распоред за њих. На првом је месту истраживање Месечеве површине и вероватно успостављање једне или више сталних база".

Даље, деценијама су декласификовани стари документи који говоре о тој теми, што показује колико је озбиљно и могуће напредовање на тим пољима.

Још један документ Викиликса, у облику и-мејла, који је политичару Џону Подести послао др Едгара Митчел, астронаут мисије Аполо 14, и др Карол Росен. Он гласи:

"Драги Џоне, будући да се трка ратовања у свемиру распламсала, осећао сам да би требало да будете свесни неколико ствари док ви и ја заказујемо разговор на Скајпу. Запамтите, наш ненасилни Е.Т. из суседног универзума помаже нам да донесемо енергију нулте тачке на Земљу. Неће толерисати било какав облик војног насиља на Земљи или у свемиру. Следеће информације поделила је са мном колегиница Карол Росен, која је блиско сарађивала неколико година с Вернером вон Брауном пре његове смрти. Карол и ја смо радили на Уговору о спречавању постављања оружја у свемир".

Чланови Друштва за планетарно истраживање СЕТИ недавно су у часопису Спејс Експлорејшн објавили чланак о одређеним карактеристикама на далекој страни Месеца које се појављују у кратеру Парацелсус Ц, под називом "Анализа слике необичних структура на далекој страни Месеца у кратеру Парацелсус Ц", тврдећи да би те особине могле бити вештачког порекла.

Студија има велику тежину када је реч о постојању ванземаљаца.

"Мејнстрим научници често одбацују аномалије засноване на самој теми, тј. да на Месецу не могу постојати ванземаљски артефакти, јер на Месецу (или другим планетама) не постоје ванземаљски артефакти. Такав поглед је пример кружног резоновања заснован на уверењу да ванземаљци не постоје или ако постоје да нису могли да дођу у наш Сунчев систем".

Истина је, "постоје бројни докази да нас контактирају, да да нас цивилизације посећују већ дуже време", каже др Брајан Олеари, бивши астронаут НАСА-е и професор физике на Принстону.

Када је реч о Месецу, базе које је створио човек можда нису једине.

Карл Вулф који је био прецизни техничар за фотографисање електронике у авионској бази Лангли, постао је познат када је дао свој исказ у Националном клубу за медије у Вашингтону, у оквиру откривања пројекта др Стивена Греара.

Вулфово сведочење открило је да је одведен у мрачну собу где су развијане слике из НАСА-ог лунарног орбитера и спојене у композитне слике назване "мозаици".

"Пришли смо с једне стране лабораторије и он је рекао: 'Успут, открили смо базу на једној страни Месеца'".

Др Џон Бранденбург, заменик менаџера мисије на Месец "Клементина", која је била део заједничког свемирског пројекта Организације за заштиту од балистичких ракета (БМДО) и НАСА-е, такође је направио неколико фасцинантних откриц́а. Мисија је открила воду на Месечевим половима 1994. године. Но, према др Бранденбургу, мисија "Клементина" имала је други циљ.

"Мисија Клементина била је мисија која је у основи проверавала гради ли неко базе на Месецу за које ми нисмо знали. Јесу ли их ширили? Од свих слика које сам видео са Месеца, које приказују могуће структуре, најимпресивнија је слика ректо-линеарне структуре миљама широке. Изгледала је невероватно вештачки и није требало да буде тамо. Као неко из заједнице свемирске одбране, на било коју такву структуру на Месецу гледам са великом забринутошћу јер то није наша, не постоји начин да изградимо нешто такво. То значи да је неко други горе".

Јужноафричко-амерички бизнисмен и проналазач, директор компаније "SpaceX", Илон Маск најавио је да би већ у наредним месецима могао да почне са тестирањем прототипа своје ракете "старшип" са којом планира да води људе до Месеца и Марса, али и на супербрза путовања са континента на континент.  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: dnevno. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА