Најновије

ШАМАРЧИНА: Амерички и немачки амбасадор "одбили" Куртија - нема фотографисања испред албанске заставе! (ФОТО)

Амерички и немачки амбасадори "одбили" су да се фотографишу са Куртијем у канцеларији где се види албанска застава, пише Коссев позивајући се на "Зери".

Аљбин Курти (Фото: Јутјуб)

Вођа Покрета Самоопредељење, Аљбин Курти, у својој канцеларији и даље држи само (албанску) националну заставу и ни на који начин не прихвата заставу Републике Косово.

Из канцеларије, Курти прима бројне госте, одржава састанке о којима информације касније објављује на званичној страници странке на друштвеним мрежама, али су амерички и немачки амбасадори "одбили" да се фотографишу са Куртијем у канцеларији у којој се види национална застава.

Лидер Самоопредељења Аљбин Курти, чија је странка победила на ванредним изборима од пре два дана, састао се у понедељак са америчким амбасадором на Косову, Филипом Коснетом. Оно што је упадљиво јесте то да је фотографија направљена изван канцеларијских просторија у којима се не види национална застава.

Иста ствар догодила се и раније са немачким амбасадором на Косову, Кристијаном Хелтом. За разлику од свих осталих Куртијевих састанака, где су се гости фотографисали у позадини са црвеном и црном заставом, такође је најава састанка са немачким амбасадором, Кристијаном Хелтом, на званичној веб страници Самоопредељења, пропраћена само фотографијом испод улазних степеница седишта Самоопредељења. На фотографији се Курти види док испраћа немачког амбасадора након састанка.

Изгледа да се двојица утицајних амбасадора на Косову, Коснет и Хелт, радије не фотографишу са Куртијем без заставе Републике Косово у позадини.

Прочитајте ОВДЕ  које то право Србије поштује НАТО генерал.

Извор: Коссев/зери

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА