Најновије

ДФ ПОЗВАО НАРОД НА БУНТ: Смена лоповске ДПС секте са власти је највећи национални приоритет

Демократски фронт позвао је народ Црне Горе и све опозиционе странке, НВО, синдикате, слободне појединце на побуну јер је смена како тврде “лоповске секте ДПС са власти највећи национални приоритет”.

Представници Демократског фронта (Фото: Јутјуб)

“Једина сврха постојања ДПС је бестијална пљачка ове државе и народа и они никад неће стати. Једино народ предвођен опозицијом у свеопштој побуни може их зауставити у том страсном науму, да све опљачкају”, наводи се у саопштењу ДФ и додаје:

“Захваљујући професору Душку Кнежевићу, који месецима засипа Црну Гору најчвршћим доказима о деловању организоване криминалне групе која је киднаповала државу и ставила је у функцију пљачке народа, народ је видио да су оптужбе које износи ДФ тачне”,

Ђукановић користи сва средства да остане на власти и да је спреман да ту власт брани до последњег грађанина Црне Горе.

“Видели сте да је свака тзв. “стратешка инвестиција” само још једна од корупционашких шема и да је сваки “стратешки инвеститор” морао да плати рекет у вишемилионским износима Ђукановићу.

Пре пар дана смо сазнали да је министар у Влади Азарбејџана, уз помоћ државних органа и служби унео осам милиона евра у кешу и то дао Ђукановићу, Гвозденовићу и ДПС-у”, стоји у саопштењу ДФ.

“Азербејџански министар је донео рекет од осам милиона евра у кешу и дао га Ђукановићу, Гвозденовићу и ДПС-у, а Катнић за ову пљачку оптужује Небојшу Медојевића и тражи за њега притвор. Мило, Брано и екипа да краду и пљачкају и распродају нашу земљу, а да Небојша Медојевић иде у затвор.

Уцењени тужиоци корупцијом Станковић и Катнић нијесу доведени да гоне криминал, јер је највећи криминал у врху ДПС-а. Они су доведени да гоне ДФ, конкуренцију у бизнису и криминалу. Црна Гора неће постати правна држава све док је ДПС на власти, јер су то два појма која се међусобно искључују”, додаје се у саопштењу ДФ.

ДФ још једном позива колеге из Демократске Црне Горе да одмах напусте Одбор за реформу изборног законодавства и седну за сто са опозицијом како би договорили протесте.

“Лоповска секта власт доживљава као питање живота и смрти јер добро знају колико су злочина починили и да би без заштите власти брзо морали да остваре дијалог са многим опасним типовима које су преварили, опљачкали и нанели им велико зло.

Они никада неће пристати на фер изборе преговорима за зеленим столом и усвајањем закона и уредби. Лоповска секта ће пристати на фер изборе само ако се суочи са силом побуњеног народа, који више не може да трпи зулум, харач и неправду. Уједињени и побуњени народ нико не може победити. Слобода или ништа”, стоји у саопштењу ДФ.

Прочитајте ОВДЕ шта је у Донбасу открио Дејан Берић.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА