Најновије

АЛЕКСИЋ ОГОРЧЕН НА ВЛАСТ: Вучић више брине како ће Албанац да прода робу Србији, него где ће наши сељаци да пласирају свој парадајз

Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да је срамна и скандалозна изјава председника Србије Александра Вучића да ће “мали Шенген” омогућити произвођачима парадајза из Албаније да зараде и лакше извезу своју робу, јер је као главну корист од тог споразума навео корист албанских пољопривредника, а не српских.

Мирослав Алексић (Фото: Јутјуб)

“Вучић више брине како ће Албанац да прода своју робу у Србији, него где ће српски сељаци да продају свој парадајз. Он не зна да су управо албански произвођачи поврћа, па и парадајза, на тржишту Србије у последњих неколико година главна конкуренција српским сељацима, и овом изјавом је увредио српске пољопривреднике“, навео је Алексић у писаној изјави.

Алексић је истакао да је Вучић том изјавом потврдио да је циљ режима даље урушавање српске пољопривреде и села.

“Народна странка се залаже за потпуни заокрет у пољопривреди, максималну заштиту домаћих пољопривредника на тржишту Србије, као и за јачање пољопривреде, јер само јака пољопривреда значи јаку економију”, навео је Алексић, који је пољопривредник из Трстеника и један од аутора програма Народне странке за пољопривреду.

Прочитајте ОВДЕ колико је чланица УН признало тзв. Косово.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА