Најновије

ЗАПАД ВРШИ НОВИ УДАР НА СРБЕ: После економије и медија ударили су нам на оно најсветије (ВИДЕО)

Слободан Стојичевић, аутор књиге "Мрежни рат против Срба", у новој епизоди емисије "Тема" објашњава како је успео да тачно предвиди правац притисака САД и Запада на Србију и открива да се појачава притисак на СПЦ у циљу изазивања раскола. Стојичевић је за свој истраживачки рад у Русији добио награду "Бронзани витез", а његова књига је тамо објављена под насловом "Мрежни рат против Срба - лекција за Русију"

Слободан Стојичевић (Фото: Хелм Каст)

Стојичевић каже да су САД континуираним мрежним ратом ставили под пуну контролу нашу економију и медије и да тиме "држе у шаци" и актуелну, али и сваку будућу власт у Србији.  

Стојичевић је открио да се мрежне технике ратовања користе и на српској политичкој сцени, и да их употребљава како власт тако и опозиција које, како он констатује, заступају исту политику и оданост Западу. Он прогнозира да ће након што су обавили посао у свери економије и информисања, Американци сада појачати притисак на СПЦ како би изазвали раскол и ослабили је.

Он говори о конкретним фракцијама унутар СПЦ које би могле да буду жариште за сукоб.

Kњигу “мрежни рат против Срба” можете купити у књижарама Делфи, наручити на телефон 063 102 28 55, или путем интернета на линку ОВДЕ. Читаоци из иностранства књигу могу купити у електронском формату на линку ОВДЕ.

Eмисија “Тема” се реализује у сарадњи портала “Правда” и продукције “Хелм Каст”, аутор и водитељ је Игор Маринковић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА