Најновије

"ЖЕЛИШ ГА, ОНАКО ГРУБО?!" Исповест девојке која је имала дивљи с*кс са познатим, ожењеним певачем!

Била сам четврта година средње школе. То лето сам ишчекивала више него било које друго. Осим тога, јер ми је било најдуже (предавања на факутету су нам почињала тек у октобру), тог лета је и мој омиљени домаћи певач одржавао концерт у Београду, а набавила сам и ВИП пропуснице.

Илустрација (Фото: beeg. com)

Договорила сам се са најбољом другарицом да ћемо ово лето максимално искористити на проводе и изласке. Момци нас тог лета нису интересовали.

Када је дошао дан концерта, узбуђење је било неописиво! Било ме је срамота да признам било коме да сам, поред тога што обожавам његове песме, одувек и откидала на њега. Јесте да је 20 година старији од мене и да је ожењен, али сам знала да када би ми се пружила прилика да га осетим у себи, да бих је одмах искористила. Помишљала сам да је можда то и клиначка опседнутост, какву многе цуре осећају, када су у питању познате личности, али то вече на концерту ме је разуверило.

Кренула сам рано да се спремам, да бих успела комплетно да се дотерам и нашминкам, али и да бих заузела први ред. С обзиром да су биле тропске врућине, а и начула сам да воли млађе девојке, одлучила сам се за секси школску униформу и мале тангице.

Када је концерт почео, нисам могла да верујем да је ту, испред мене, да нас дели само који метар. У току играња сам схватила да ми се лепршава сукњица подиже изнад кукова, откривајући чипкане гаћице, а у тренутку када сам осетила да је и он то приметио и када сам осетила његов похотан поглед упућен мени, схватила сам да ћу урадити све да то вече буде мој.

Провоцирала сам га облизивањем усана, док сам као у току играња стискала и груди и миловала унутрашњост бутина. Није скидао поглед са мене. После неких 40 минута, најавио је паузу, а ја сам осетила да је то моја прилика. Рекла сам другарици да идем до wц-а и отрчала сам у бекстејџ. Убрзо сам пронашла тоалет који је само за њега и улетела унутра.

Био је го до појаса, а у његовом погледу није било изненађења што ме види. Решио је да ми се одужи за сво оно провоцирање током наступа. "Ти га баш желиш, а? Онако грубо?" питао ме је. Само сам стигла да се накезим, он ме је већ зграбио за косу, окренуо и набио уз врата. Покушала сам да се окренем, али ми је једном руком снажно ухватио за врат и набио ми главу уз врата, а другом задигао сукњу и кренуо да цепа танге. Осетила сам кроз панталоне колико му је тврд када га је прибио уз моју гузу.

Само је откопчао рајсфершлус и свом силином га гурнуо у моју, већ итекако влажну, вагину. Испустила сам снажан уздах, на шта се он насмејао и све јаче га набијао. Није дуго трајало, можда два минута, ипак је морао да настави концерт. 

Онако знојава и и даље напаљена сам се вратила у први ред, али он је тада меркао већ неку девојку. Ипак, ко би рекао да се и овакве фантазије остварују.

Шта су мале женске лажи после с*кса, прочитајте ОВДЕ!

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА