Најновије

ТРАМП УЗВРАЋА УДАРАЦ: Бела кућа објавила транскрипт разговора са Зеленским, није оно што су сви очекивали! (ВИДЕО)

Уочи другог саслушања о опозиву председника САД Доналда Трампа у петак на Капитол Хилу, Бела кућа је објавила транскрипт из првог телефонског позива председника Доналда Трампа и украјинског председника Владимира Зеленског.

Владимир Зеленски и Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Кратак разговор је обављен је у априлу 2019., непосредно након што је Зеленски победио на изборима. То је било месецима пре другог позива са Зеленским, 25. јула, због чега је председник парламента Ненси Пелози и председник Одбора за обавештајне службе Адам Шиф покренули истрагу о импиченту.

Током разговора, лидери су честитали један другом на изборној победи. Зеленски је позвао Трампа на његову инаугурацију, на шта је Трамп рекао да ће размотрити. Трамп је тада рекао да ће амерички представник бити послат ако не буде могао лично да присуствује.

Позив не садржи импликације о бајденима или корупцији.

"Такође бих вас позвао, ако је могуће, на инаугурацију. Знам колико сте заузети, али ако је могуће да дођете на церемонију инаугурације, то би била сјајна, сјајна ствар за вас да будемо с нама тог дана ", рекао је Зеленски.

"Па то је јако лепо. Покушаћу па нам реците датум и, у најмању руку, имаћемо сјајног представника. Или више од Сједињених Држава ће бити са вама на тај сјајни дан. Дакле, имаћемо некога, барем на веома, веома високом нивоу, и они ће бити с вама. Заиста, невероватан дан за невероватно постигнуће", одговорио је Трамп.

Путин открио стварне циљеве доласка Руса у Сирију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА