Најновије

ЖАБАЦ ОДЛУЧИО ДА ПРОГОВОРИ О УБИСТВУ ЧУМЕТА! Легија га је хтео мртвог по сваку цену! Нудили су ми пола милиона евра!

Небојше Тубић Жабац (58) конторверзни бизнисмен из Новог Сада тврди да му је Милорад Улемек Легија нудио пола милиона евра да буде мамац за клопку у којој би убили Сурчинца Љубишу Буху Чумета (55).

Небојше Тубић Жабац (Фото: јутјуб)

Он наводи да је Легија био бесан што Чуме хоће да изда "земунце" и да није жалио пара да га види мртвог.

- Припадници земунског клана су после отмице отишли у Француску да се зезају, трошили су паре. Када су се вратили, били су похапшени. Чуме се дружио са људима блиским власти и са својом елитом из полиције, па су "земунци" утриповали да их је Чуме издао и одлучили су да га убију - рекао је он.

Милорад Улемек Легија узео је четири милиона од отмице, прича Тубић. Први је био отет Вук Бајрушевић, а Легија је тад узео пола, а остатак дао "земунцима" да поделе. 

- Он је био та спона између отмичара и жртвине породице. Био је гаранција да ће све проћи у реду ако се новац исплти како је наложено. Тако је било и кад су отели Мишковића, за сат времена су узели 8 милиона! Легија је тад одмах узео четири и то му се осладило - казао је Жабац.

- Где је она пи*кетина Чуме, је л долазио овде? Навуци га да дође овде, добићеш 500.000. Кажем ја: чега 500.000? Ало, нисам ја цинкарош, Чуме је мој друг, а до јуче је био и ваш - испричао је Жабац.

Тубић је казао и да су Чумета хтели да убију у Земун Пољу, али је тада страдао његов телохранитељ.

- После Легија и Рамбо (Ненад Бујошевић) који је био најбољи минер оду и минирају Чуметову фирму. Разнели су му машине које је узео на лизинг, а Чуме је после тога побегао. Крио се једно време у Загребу код нашег заједничког пријатеља. Знао сам то, али нисам хтео да кажем овима (земунцима). Били су му за петама па је побегао у Турску. Био је увек за корак испред њих, али да је потрајало, стигли би га - навео је Жабац.

Шиптари покушали да разнесу Високе Дечане! Како је спречен терористички напад, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА