Најновије

ЗОРАНА ЈОШ НИЈЕ ИЗАШЛА ИЗ Г17+ И ПРЕШЛА У СНС! Министарка напала Дачића и СПС, а онда је добила бруталан одговор

Како се ближе избори у Србији тако су две најјаче странке у владајућој коалицији све више у сукобу и сваки дан се одапињу отровне стреле с једне на другу страну.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Најновију стрелу из редова напредњака ка социјалистима испалила је функционерка СНС и министарка саобраћаја и грађевине Зорана Михајловић.

"СПС је наш партнер у Влади, као што су и странке Расима Љајића, Ненада Поповића, Александра Вулина, али који и не би баш да се замере било коме када му нападају коалиционог партнера. Чини ми се да је СПС увек спремна великодушно да препусти доношење тешких одлука неком другом и да нас највише воле одмах после избора... док се не формира Влада. Онда то иде некако док се не приближе нови избори. И кад видим како су прошли сви који су били са социјалистима, од брачног пара Милошевић, преко Коштунице и Тадића... све то позива на опрез", оценила је Михајловић.

На ове речи реаговали су и социјалисти који тврде да су лојалан партнер напредњацима и добар сарадник у Влади Србије.

Шеф СПС у Скупштини Србије и потпредседник парламента Ђорђе Милићевић каже за Еспресо.рс да социјалисти и напредњаци имају стратешко партнерство.

- Убеђен сам да о овој теми као и о осталим важним и значајним питањима, интезивно, одговорно и озбиљно као и увек разговарају наши лидери, председник СНС Александар Вучић и председник СПС Ивица Дачић, који су као што сам више пута до сада рекао дефинисали дугорочно и стратешко партнерство СНС и СПС и оно што је најважније поновићу резултати тог партнерства су видљиви. Сваки мој даљи коментар на ову тему као некога ко у потпуности подржава тај договор, као и реализацију дефинисаних циљева био би сувишан - каже Милићевић.

Функционер СПС и народни посланик Новица Тончев каже за наш портал да сарадњу Вучића и Дачића не може нико да пољуља.

- Колико год се неки трудили сматрам да сарадњу између Дачића и Вучића не могу да пољуљају овако тендециозне и шупље изјаве. Социјалисти свој партнерски однос и лојалност показују тамо где се најбитније одлуке доносе - а то су Влада и Скупштина. Да ли смо икада гласали против предлога СНС и гурали клипове у точкове? Она (Зорана Михајловић) мора да каже од којих битних одлука бежимо, где и када? Као коалициони партнер ништа нисмо минирали што је у интересу државе, зато не видим разлоге за паушалне прозивке по сваку цену - рекао је Тончев и дадао:

- Зорана је још под утиском начина функционисања њене изворне странке Г17 плус, али верујем да ће се временом навићи на напредњаке и да ће је изворни оснивачи странке прихватити.

Оно што је занимљиво је и то да нико од функционера СПС, а који су у Влади Србије није се огласио овим поводом, а ни одговарао на наше позиве и поруке.

Прочитајте ОВДЕ   шта је Момчило Трајковић рекао о Куртију.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА