Најновије

ОГЛАСИО СЕ И ПУТИНОВ ЧОВЕК У БЕОГРАДУ: Ништа не може наудити односима Србије и Русије! Без обзира на провокације идемо даље!

Амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Боцан-Харченко рекао је, поводом истраге о снимку на којем се види руски обавештајац како наводно предаје новац српском агенту, да никакве скандалозне приче и тобожња врбовања од стране руског војника, српског војника, не могу нанети никакву штету односима Русије и Србије.

Александар Боцан-Харченко (Фото: Јутјуб)

Александар Боцан-Харченко је рекао да је уобичајено да се уочи значајних састанака на високом нивоу појављују неке провокације и нешто скандалозно.

"После тога се нешто и демантује и ми смо навикли и без обзира на те провокације, идемо даље. Никакве скандалозне приче и тобожња врбовања од стране руског војника, српског војника не могу нанети никакву штету нашим односима", рекао је Боцан-Харченко.

Боцан-Харченко састао се данас са председником Србије Александром Вучићем. До сусрета је дошло након објављивања снимка чију је аутентичност потврдила БИА и на којем се види руски обавештајац који даје новац наводно српском агенту, чији идентитет није откривен. 

Поводом истраге о снимку, Кремљ је саопштио да је сигуран да ништа не може да наруши односе између Москве и Београда. 

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова окарактерисала је као "редовну провокацију пред важан сусрет" могућу обавештајну аферу у Србији чији су актери руски обавештајац и наводно један српски обавештајац.

Прочитајте ОВДЕ какав се преокрет догодио у обавештајној афери која потреса Србију.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА