Најновије

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ СРБИЈУ! Спремите се: НАТО покушава дестабилизацију наше земље на следећи начин! Учествују и шпијуни!

Наводна афера са "руским шпијуном", без сумње је удар елемената НАТО структура на државу Србију и покушај њене дестабилизације.

С-400 (Фото: РИА)

Ово је изјавио политиколог Александар Павић, који оцењује да је највероватније непосредни окидач за све била последња заједничка војна вежба са Русијом.

Струшњак за геополитичке односе Александар Павић (Фото: јутјуб)

НАТО констерниран због С-400

„За потребе те вежбе је руски ПВО систем С-400 изненада освануо у Србији, изазивајући констернацију кључних НАТО центара. Довољно је само видети ко је првобитно објавио сензационални видео, да знамо с ким имамо посла. Реч је о бугарском новинару Христу Грозеву, иначе сараднику британског портала ’Белингкет‘, специјализованог за ширење антируске и про-НАТО пропаганде, између осталог и лажи о руском учешћу у рушењу малезијског авиона изнад Украјине 2014 и наводном тровању Сергеја Скрипаља и његове ћерке у Енглеској 2018. године.“

Тесно повезани са НАТО-ом

Оснивач „Белингкета“ је, наводи Павић, Елиот Хигинс, иначе вишегодишњи сарадник Атлантског савета — тинк-тенка тесно повезаног са НАТО-ом:

„Он се претходно ’прославио‘ као блогер који је раскринкао наводну употребу хемијског оружја сиријске војске у Гути 2013, што је требало да послужи као окидач за америчку војну интервенцију у тој земљи. Касније је Хигинсово извештавање разобличио, између осталих, познати амерички истраживачки новинар Симор Херш, као и група научника са Масачусетског института за технологију, од којих је један јавно рекао да Хигинс „нема појма о чему прича“.

Шта је изјавио Кремљ о снимку руског обавештајца у Београду, прочитајте ОВДЕ!

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА