Најновије

ПУЦЊАВА СЕ УПРАВО ДОГОДИЛА У МОЈОЈ ШКОЛИ: Ево како се професор Славољуб из Плане борио са до зуба наоружаним мушкарцем да би спасао ученике

У Економско-угоститељској школи "Вук Караџић" у Великој Плани данас се одиграла права драма!

Средња школа Вук Караџић у Великој Плани (Фото: Јутјуб)

Мушкарац Г.Т. (46) упао је у ову средњу школу и испалио два хица из аутоматске пушке у плафон. Он је након тога и ухапшен. 

У овој пуцњави нико није повређен, а осумњиченог је савладао један од професора Славољуб Стојадиновић који је испричао шта се догодило. 

- То се догодило за време шестог часа, позвала ме моја ученица да дођем из фискултурне сале и рекла да је особа с оружјем код њих у учионици. Истрчао сам из сале, покуцао сам на врата и видео колегу који је седео за катедром. Са десне стране сам угледао лице с оружјем и пуном торбом експлозива… Питао сам га ко је он, али нисам одгонетнуо одговор", прича Стојадиновић.

Он даље говори да је у једном тренутку мушкарац погледао ка табли. 

"Тада сам наредио деци да изађу напоље. Ја сам се борио с њим и успео сам да га савладам. Повредио сам руку у току рвања", рекао је храбри професор. 

Он је додао да у школи нема обезбеђења, али да имају камере. 

"Школски полицајац у том тренутку није био у школи. Он је ушао у школу са свим тим направама док су чистачице чистиле", рекао је професор и додао да су деца петнаестак минута била таоци док се он није појавио.

Прочитајте ОВДЕ шта је Аљбин Курти затражио од Хашима Тачија.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА