Најновије

НАТО СТВАРА ПОКРЕТНИ АРСЕНАЛ СМРТИ КРАЈ ЈАДРАНСКОГ МОРА! Авиони доносе бомбе и ракете! Оружје за масовно уништење је све веће и веће

Авиони НАТО-а своје бомбе и ракете избацују у Јадранско море, и то не само у посебне зоне, већ и у близини обале, најновије је шокантно откриће које ће сигурно узнемирити све које воде овог мора запљускују.

Авион (Фото: pixabay. com)

То резултира застрашујуће великом концентрацијом отровних хемикалија, а с обзиром да су бомбе подложне менама морске струје, ради се о „покретном арсеналу смрти“.

Италијански новинар Ђани Ланес тврди да НАТО и италијанске власти лажу када говоре да је у Јадрану назначено шест посебних зона где се војни авиони у повратку с војних мисија ослобађају бомби и ракета које нису искориштене током мисије. Према информацијама до којих је дошао током истраге, таквих зона је 24, а оне се не налазе само у међународним водама, него и унутар државног простора, како са италијанске тако и са хрватске стране.

У чланку се не помињу црногорске територијалне воде, али се наводи да морске струје покрећу НАТО бомбе, те да се ради о “покретном арсеналу смрти”.

Зоне за војни отпад простиру се од Трста, односно северног Јадрана, па све до југа, до Санта Мариа ди Леуце, града пред Отрантским вратима.

„На дну пред обалом Песара, педесетак миља од истарске обале, налази се огромни арсенал бомби из Другог светског рата и из војне мисије НАТО-а из 1999, приликом бомбардовања Србије. Концентрација иперита, фосфора и осталих отровних хемикалија је застрашујућа, а бомбе су подложне променама морске струје, ради се о покретном арсеналу смрти“, преносе хрватски медији резултате истраживања италијанског новинара.

Недавно је дуж италијанске обале забележен масовни помор корњача и делфина, а у италијанској државној агенцији Ицрам (Icram), која прати ту појаву, наводе да су на телима угинулих животиња пронађене опеклине и дубоке ране, испричао је новинар Ланес којем ускоро излази и књига у којој, каже, открива застрашујуће податке о огромном броју случајева тумора код новорођене деце.

САД покушавају да блокирају руски гасовод војним буџетом! Више о томе сазнајте ОВДЕ!

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА