Најновије

ХИТЛЕРОВЦИ ОПЕТ У АКЦИЈИ! Нацизам васкрсава у срцу Европе!

Италијанска социјалистичка странка радника нова је нацистичка организација која усред Европе покушава да разграна своје деловање. Поред нацистичких симбола и слика Адолфа Хитлера, ови фанатици поседују и велике количине оружја, због чега је велики број њих ухапшен претходних дана.

Хитлер (Фото: Јутјуб)

Наиме, италијанска полиција водила је претходне две године истрагу о разгранатој групи пронациста која је установила да их тренутно има у најмање 16 градова и места, од Сицилије до Алпа.

- Истрага је открила огроман и разнолик низ становника у разним местима, које је ујединио исти идеолошки фанатизам и воља да оснују отворено пронацистички, ксенофобни и антисемитски покрет - наводи се у саопштењу полиције.

Иако нису прецизирали колико се људи придружило скупини, као ни колико их је ухапшено, нагласили су да се у Италији одбрана фашизма и напори у сврху оживљавања фашистичких странака сматрају злочинима.

Представници полиције показали су пак шта су нашли код представника ове екстремистичке групе, а у питању су нацистички симболи, укључујући свастике и слике Адолфа Хитлера.

- Током претреса 19 локација заплењена је и велика количина оружја, укључујући пиштоље, ловачке пушке и самостреле. Скупина се повезала са екстремистичким групама у иностранству, међу којима су оне у Португалу, Британији и Француској - навели су у полицији.

Професор међународних односа Срђан Перишић каже да је ово, нажалост, константна појава од завршетка Другог светског рата.

- Ништа се по питању екстремистичких организација није мењало иако су нацизам и фашизам побеђени. Иако су званично били забрањени такви покрети након завршетка Другог светског рата, они су увек постојали. Ето, рецимо, имамо усташки покрет који је нацистички, а никада није био забрањен ни у Немачкој, ни у Аустрији, ни Швајцарској. Значи да им је неко дозвољавао постојање, а то су западне службе - казао је Перишић.

Кукасти крст као висока мода

Немачка војска објавила је на Инстаграм налогу фотографије униформи које красе нацистичка обележја. На униформи су, наиме, два кукаста крста, одликовање за војнике рањене у рату и царски орао, а све уз опис "И мода је један аспект". Овај скандалозан потез већ су осудили поједини немачки посланици.

Како је додао, у Италији, Француској, Немачкој и Аустрији грађани организују политичке партије попут ове, које се, пре свега, противе глобалистичком поретку и оне су у служби компромитације суверенистичких партија.

Прочитајте ОВДЕ  од кога то Црна Гора набавља наоружање.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА