Најновије

ИСПОВЕСТ ЗАВИСНИЦЕ ОД СЕКСА СА НЕПОЗНАТИМА! Спавала сам са 200 мушкараца са Инстаграма! Ово је разлог (ФОТО)

Последњих година се пуно писало о утицају друштвених мрежа на ментално здравље и повећање анксиозности код корисника, али сада су се друштвене мреже почеле кривити и за подстицање зависности од секса, преноси таблоид Сан.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Откад се Инстаграм појавио 2010. године, милиони корисника су отворили своје рачуне кренувши у борбу за прикупљање пратилаца и лајкова. Многи су од својих онлајн живота направили уносну каријеру, док су неки, попут Лори Џејд Вудроф, због друштвених мрежа продубили своју сексуалну опсесију.

Како тврди, на њу апликације попут Инстаграма делују као дроге које су храниле њену жељу за сексом.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

- Инстаграм је игралиште пуно искушења - истиче Лори. Друштвени медији, истиче она, подстичу жене да стављају садржај које иначе не би.

- У мојој најгорој фази зависности била сам опседнута идејом секс с незнанцима. А друштвени медији су то учинили застрашујуће једноставним за остваривање. Заборави на одлазак у бар, или коришћење досадних апликација за састанке, Инстаграм ми је омогућио да у топлини свог дома, бесплатно, нађем партнера - открила је.

Признала је да је до сада спавала са 100 до 200 мушкараца, а на врхунцу зависности имала је сексуалне односе са 3 непозната мушкарца недељно.

Лори, која је сада квалификовани терапеут, каже да је за њу секс био само брз начин како да попуни унуташњу празнину.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

- Осећала сам се тако празно изнутра због чега сам чезнула за присношћу и блискошћу. Због тога бих се облачила у провокативну одећу и те фотке објављивала на Инстаграму. За само неколико тренутака бих добијала бројне комплименте и поруке непознатих мушкараца - испричала је она.

Како тврди, друштвене мреже су јој омогућиле да на једноставан начин привуче пажњу. Ипак, истиче како јој је требало неколико година да схвати колико је штетна таква врста пажње која се искључиво темељи на физичком изгледу.

Лори се присетила једног неугодног искуства које ју је подстакло да оде на одвикавање, иако истиче да је могла да заврши и пуно трагичније, јер је ретко обраћала пажњу на своју сигурност током налажења с непознатим мушкарца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

- Био је петак увече и била сам веома узбуђена што се налазим с новим непознатим типом. Рекао ми је да сам јако лепа, а када смо дошли до кревета, постао је груб због чега сам била престрављена. То је био тренутак у којем сам схватила да је моја опсесија отишла предалеко и да морам нешто да предузмем - присетила се.

Постоји само један једини знак да је жена доживела оргазам! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: thesun.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА