Најновије

БУГАРИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ РУТУ РУСКОГ С-400 ДО СРБИЈЕ! Објавили мапу, а онда су на снимку из Београда видели нешто што их је шокирало

Најмање 12 пута руски теретни авиони "антонов" Ан-124 летели су кроз ваздушни простор Бугарске у последње три недеље. Летели су из Москве у Београд и назад, пишу бугарски медији.

С-400 на српском аеродрому (Фото: mod.gov.rs)

Руски авиони који су су носили "особље, оружје и опрему" у Србију за потребе заједничке вежбе "Словенско братство 2019" која се делом одржала и у нашој земљи летели су преко Црног мора, заобилазећи Украјину.

Сви авиони, па и онај који је носио моћни руски ПВО летели су преко Црног мора и потом преко северне Бугарске слетали у Србију, наводе бугарски портали, позивајући се на извештаје сајта Флајтрадар који је све ове летове и њихове руте регистровао.

Међутим, бивши бугарски министар одбране Тодор Тагарев каже да је у ТВ прилогу руске Раша тудеј приметио да се С-400 на српском аеродрому истоваривао из теретног авиона "иљушин" ил76МД који се виде на радарима Флајт радара, али каже да верује да је и он летео истом рутом као и "антонов".

Прочитајте ОВДЕ зашто руске ракете у Србији много забрињавају Шиптаре.

Извор: Информер
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА