Најновије

ГРАЂАНИ СЕ ОКУПЉАЈУ ИСПРЕД РТС КОЈИ ЈЕ ОКРУЖЕН ИНТЕРВЕНТНОМ: „Питајмо Вучића оно што они неће“

Грађани се окупљају на платоу испред главног улаза у Радио-телевизију Србије.

Један од ранијих протеста испред РТС (Фото: Јутјуб)

Присутни су припадници интервентне јединице полиције.

Председник Србије Александар Вучић укључио се вечерас у програм ТВ Пинк и реаговао поводом најаве дела опозиције да ће се окупити испред Радио-телевизије Србије уочи његовог гостовања на тој телевизији.

- Добио сам после шест месеци позив и прихватио сам да одем на РТС, да изнесем шта је то што смо урадили и шта ћемо направити у наредном периоду. Бићу на свом радном месту баш у то време као што је заказано. Нисам снимао емисију, нећу ићи на Кошутњак. Бићу на РТС. Председник Србије не сме да не оде, и то није лично питање, то је за људе који морају свим слободним и пристојним грађанима да угрожава безбедност. Бесмислене су те приче 'дошли смо само да поставимо нека питања'. Ја стално одговарам на њихова питања. У питању је притисак, да они контролишу кретање и утерају страх у кости свакоме ко би се супротставио нарастајућем фашизму Ђиласа и Обрадовића. Немам страх од њих ма шта да ураде и да могу, моја одлука би била иста. Уколико бих као председник одлучио да се повучем, оних који су тукли Гоцу Узелац, упадали у РТС са тестерама онда Србија више не би постојала, не била слободна. Пристојна Србија ће победити вечерас. Не морају да журе, нећу много пре времена да дођем - казао је он.

Он је казао да ће говорити о томе шта је програм Србије и шта ће радити у наредном периоду.

Удружење "Један од пет милиона" најавило је да ће се вечерас окупити испред РТС уочи гостовања председника Вучића у емисији на тој телевизији.

Прочитајте ОВДЕ   да ли то Вучић купује време и како.

Извор: Данас/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА