Најновије

ОСТАЛА САМ БЕЗ СВЕГА: Потресно писмо мајке грчке девојчице која је у пожару скочила са литице у смрт: Грлите своју децу сваки дан! (ФОТО)

Иако протеклих дана медији извештавају о бројним трагичним судбинама страдалих и повређених у пожарима у Грчкој, једна вест је посебно потресла људе широм планете - тринаестогодишња девојчица бежећи од ватре скочила је са литице право у смрт.

Аутопут у пламену пре неколико дана (Фото: Јутјуб)

Њен идентитет је утврђен, а онда се јавности обратила њена мајка која је у катастрофи изгубила и сина и мужа.

(Фото: Приватна архива)

"Покушавам да будем јака као моја Евита. Она је одувек била снажна и то је доказала више пута. Уверена сам да је Григорис дао све од себе да спасе децу. На крају није успео и не кривим га. То је била Божја воља", написала је госпођа Футрос у писму чије делове је у телевизијској емисији "Атаириастес" прочитао новинар и њен пријатељ.

"Још ми у ушима одзвањају речи мог Андреаса. Слатким гласом ми је рекао: 'Мама, плашим се, забринут сам, али не би требало да долазиш по нас. Не желим ни да покушаш да дођеш, све је затворено и нећеш успети'. Покушала сам на крају да дођем до њих, четири сата сам се борила да прођем, али нисам успела. Немам речи. Када успем да идентификујем своје момке, тада ћу и са сигурношћу моћи да кажем: 'Остала сам без свега. Људи, грлите своју децу сваки дан'", навела је мајка чије име није саопштено јавности, пише "Прототхема".

У ватреној стихији на литици високој 15 метара са које је скочила Евита страдали су и њен брат Андреас (11) и отац Григорис (54).

Прочитајте ОВДЕ ко је одговоран за наређење евакуације у Грчкој?

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Требао је само минут да ватрена стихија спржи све на свом путу до мора.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА