Најновије

Запад због бројних криминално-пљачкашких афера уцењује српску власт за Косово

Запад, пре свега САД уцењује српску власт због бројних корупционашко-криминално-пљачкашких афера да Србија потпише свеобухватни споразум са лажном државом Косовом. Те афере се односе на нелегалну трговину оружјем, сумњиве и проблематичне тендере, као и на недоречености актуелног режима када је у питању убиство Оливера Ивановића, наводи опозициони покрет „Отаџбина“.

Александар Вучић (Фото: јутјуб/Правда)

Отаџбина оптужује председника Србије да ће наводно „прихватити немачки модел за статус Косова и Метохије због даљег опстанка на власти“.

Али једну ствар превиђа. Оног часа када буде предао Косово и Метохију он Западу више није потребан

„Стална кукњава Александра Вучића због такси Приштине од 100% већ је досадила грађанима Србије. У исто време председник не помиње нешто што је много горе за Србију – а то је формирање војске Косова“, наводи овај покрет.

Као разлог за то виде и тврде да се са формирањем војске такозваног Косова „сложио Александар Вучић а са таксама није“, а самог председника оптужују за „кукавичлук“ због неувођења реципрочних мера Приштини.

„Ради поређења, слично би било када би Гватемала увела санкције САД а Доналд Трамп због тога јадиковао и запомагао. Нормално је да би САД увеле Гватемали реципрочне мере за разлику од Србије“.

Подсетили су на три, како оцењују, „кључна става Савеза по питању Косова и Метохије“:

„Решење статуса Косова и Метохије мора да буде у складу са Резолуцијом 1244 СБ. Судбина Косова и Метохије не сме да буде у супротности са Уставом Републике Србије који каже да је КиМ неотуђиви и недељиви део територије Републике Србије. Никакав референдум по питању Косова и Метохије Савез за Србију неће признати“.

Шта су “невидљиви хеликоптери” које Србија купује сазнајте ОВДЕ.

Извор: kossev. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА