Најновије

"ДЕЛИЈЕ" СЛАВЕ ПАВКОВДАН! На "Маракани" се чуда дешавају! Хоће ли Павков изрешетати и "певце" годину дана после велике победе?

"Спаковао" је тада горостасни нападач два гола, опалио шамарчину касније шампиону Европе и заувек постао херој Звездиних навијача. Делије у шали 6. новембар сада називају "Павковдан". Па, не чуди што данас, на дан Милана Павкова чекају ново чудо.

Павков (Фото: Јутјуб)

Високи нападач је је прво био највиши у скоку после корнера, а потом је одапео "бомбу" са око 25 метара. Грмело је са севера, са свих страна Маракане "Хеј Павков, скочи, дај гол главом". 

Поново је дошао његов дан. Протисак великих такмица не постији код "џина из Бегеча", нема трему, не поједу га велика очекивања. Једноставно, човек зна како да реши велике утакмице. 

И прошле године су, као и сада, Енглези били фаворити.  Тотенхем је неупоредиво квалитетнији, севсни су тога црвено-бели. Али, милиони не играју на Маракани, на којој не побеђују увек квалитетнији гости.

Оно што додатно улива оптимизам домаћим навијачима јесу и неки "луди" резултати вече пре. Челси је губио од Ајакса 1:4, па освојио бод (4:4), Славија Праг је одолела Барселони на "Ноу Кампу" (0:0), Валенсија губила па победила Лил 4:1.

Без обзира на евидентну разлику у квалитету, Звездини играчи и навијачи имају право да се надају и прижељкују победу, евентуално реми.

Која четворица играча Звезде највероватније одлазе на зиму прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА