Најновије

ЊЕГОВА КАРИЈЕРА ЈЕ ГРАЂЕНА НА ВЕЛИКОАЛБАНСКОЈ ИДЕЈИ И МРЖЊИ ПРЕМА СРБИЈИ! Ђурић осуо паљбу по Куртију!

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, подсећајући да је данас годишњица увођења антицивилизацијских такси Приштине на робу из централне Србије, истакао је веровање да, ако Аљбин Курти буде одлучивао о томе, то неће бити последња годишњица.

Марко Ђурић (Фото: Канцеларија за КиМ)

Ђурић оцењује да Курти има искривљену оптику према региону. - Читава његова политичка каријера је грађена на великоалбанској идеји и мржњи према Србији, и без ње би он био само празна политичка љуштура. Зато ће до краја инсистирати на заоштравању односа Београда и Приштине и продубљивању међуетничког јаза на Косову и Метохији - саопштио је Ђурић.

Директор Канцеларија за Косово и Метохију наглашава да је време да међународна заједница, пре свега спонзори самопроглашене независности Косова, схвате да подршка једној особи, која свој рејтинг и политички идентитет гради на мржњи и дестабилизацији, никоме не може донети добро.

- Албански народ на Косову и Метохији заслужује нову генерацију политичара, чија каријера није поникла у блату иредентизма и ратне еуфорије - закључио је Ђурић у саопштењу.

Решење за ово има Српска Десница! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА