Најновије

ШАРЕНИЛО ЖАНРОВА: Нова биоскопска понуда од 7. до 13. новембра, задовољиће све укусе (ВИДЕО)

У репертоару Синеплекс 4Д Делта Ситија, Синеплекс Ушће Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 7. до 13. новембра, нашли су се један откачен анимирани филм, нови филм рађен по причи Стивена Кинга, епски спектакл и позната хит опера.

Др. Слип (Фото: Плакат)

На репертоару ове недеље налазе се три нова наслова и једна Метрополитен опера:

,,Породица Адамс”- Спремите се да пуцкетате прстима! Породица Адамс се враћа у биоскопе у првој анимираној комедији о најшашавијој породици. Можда сте мислили да је ваша породица чудна, али необична, бизарна и потпуно оригинална породица Адамс ће вас натерати да поново размислите.

Синхронизација: Срђан Тимаров, Душица Новаковић, Катарина Гојковић, Ђурђина Радић, Тамара Алексић, Марко Вукомановић, Марко Марковић, Добрила Илић, Драган Вујић Вујке, Јадранка Селец, Милена Моравчевић, Душан Каличанин, Милан Тубић, Ања Орељ, Никола Немешевић, Мирољуб Турајлија, Стефан Живановић, Бојан Хлишћ.

,,Др Слип” - Стивен Кинг је 2013. године јавности представио роман ,,Доктор Слип” и објаснио да је реч о наставку култне приче ,,Исијавање” коју је прославио Џек Николсон 1980. у истоименом филму култног редитеља Стенлија Кјубрика. Др Слип, односно дечак Дени Торенс из ,,Исијавања”, у овом филму је четрдесетогодишњак који пати од истих демона алкохолизма и насиља који су опседали и његовог оца. Торенс почиње да користи свој дар како би комуницирао с умирућима у локалном хоспицијском центру, а његова прича доживљава заокрет након што упознаје младу девојку која такође има „сјајне”моћи.

,,Битка за Мидвеј”- Епски спектакл о бици за Мидвеј, главној прекретници на пацифичком фронту током Другог светског рата с богатом глумачком екипом и редитељем ,,Дана независности”. Битка код Мидвеја започела је 4. априла 1942. године. Била је то одлучујућа победа САД против Јапана за време Другог светског рата. Током четверодневне борбе у ваздуху и на мору, бројчано надјачана војска САД успела је да уништи и четири јапанска носача авиона и изгуби само један свој, Јорктаун. Јапанска морнарица је до тада била непобедива.

Метрополитен Опера

,,Мадам Батерфлај”- Хуи Он глуми Ћо Ћо Сан, посвец́ену гејшу која даје све за Американца, поморског официра Пинкертона, у чијој улози гледамо Андреа Кареа. Елизабет Де Шонг је посвецћена Сузуки, док у улози Шарплеса гледамо бразилског баритона Паула Сзота. Пиер Гиоргио Моранди диригује прелепом, атмосферском режијом Ентони Мингела.

Прочитајте ОВДЕ  све о документарном филму о Тусти, харизматичном фронтмену култног панк бенда КУД Идијоти.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА