Најновије

СТРАНИ ПЛАЋЕНИЦИ ВРШЉАЈУ ПО МРЕЖИ И СИСТЕМИМА: Док се НАТО распада, његове "пудлице" на задатку!

Након изјаве председника Француске Макрона и председника САД Трампа да је НАТО у фази распадања, да му спаса нема и да је бесмислено све везано за ову дружину, црногорска власт ћути. Влада Црне Горе је угурала државу у ову ратну организацију имајући 85% Црне Горе против тог уласка у ратни савез.

НАТО у Црној Гори (Фото: gov. me)

Одговорно би било да се макар неко од власти огласио, па чак и, не би било изненађење, манипулисао туђим изјавама – „шалили су се Макрон и Трамп“;.

Очигледно је да црногорска власт чека инструкције како и шта да каже. Спољна, војна – свака политика Црне Горе је диктат од страних држава, па не изненађује и сада да чекамо „голуба писмоношу“.

Али, како не бисмо заборавили на „претње“ хибридне, нехибридне, руске хакере и разне стране службе „које раде на рушењу црногорске демократије и државе“, данас се огласио Милан Јовановић, из Дигиталног форензичког центра Црне Горе. Просветлио нас је новим термином, да уплашени народ „дума“ – ДИПФЕЈК (дубока лаж).

Објашњава стручњак Атланског савеза у Црној Гори, дигиталног форензичког центра, како је ово велика опасност јер је могуће симулирати целе видео поруке, манипулисати фотографијама. „До сада се око 96 одсто случајева “дипфејка” односило на “убацивање” одабраних личности у лажне порнографске видео-записе, док је у осталих четири одсто “дипфејк” коришћен за подривање западног система вредности, срозавање кредибилитета њихових политичара, јавних личности… Није само Запад на мети. “Дипфејк” иде даље…“, саопштава експерт.

Четири одсто за подривање западног система вредности?

Слушајући жалопојке министра одбране, министра унутрашњих послова, „независних аналитичара“, слушајући како набрајају колико је „мала и напаћена црногорска демократија“ дала себе у одбрану од хибридних напада, човек може да помисли да је ових четири одсто на светском нивоу у ствари све било усмерено на црногорско дигитално бивствовање.

И можда би ово данас прошло као још једно „бусање у јуначка НАТО прса“, можда бисмо заборавили Макрона и Трампа. Млади Јовановић је жестоко покушао да објасни нове појмове и нове страхове, чак је и америчку заставу имао иза себе са црногорском и НАТО заставама, али…

Како једна невладина организација има форензички центар? Ко је овластио стране плаћенике да вршљају по мрежи и системима у Црној Гори? Ко је дозволио да једна НВО за пропагирање рата контролише наше објаве на друштвеним мрежама?

Срамота државе! Срамота да поред званичних јавних и тајних полиција имамо и агентуре које раде мимо Устава, мимо закона, мимо правних процедура, а само у интересу ратне организације. Срамота да данас имамо медијску подршку овој издаји Црне Горе.

Макрон изјавио да је Босна темпирана бомба која прети Балкану! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

Извор: in4s. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА