Најновије

ЂУРИЋ СЕ ПРАВДА ПОСЛЕ САСТАНКА СА КУРТИЈЕВИМ ЕКСТРЕМИСТОМ: Фотографију са шиптарским терористом усликали Весељијеви људи!

Иза фотографије директора Канцеларије за Косово и Метохију, Марка Ђурића, и функционера Самоопредељења, Ђељаља Свећле стоји ПДК Кадрија Весељија, открио је по повратку из Тиране Ђурић.

Марко Ђурић (Фото: Јутјуб)

Како објашњава, сврха фотографије био је обрачун ПДК са ЛВВ.

Ђурић је протекла два дана боравио у Тирани где је заједно са политичким представницима из региона присуствовао округлом столу о регионалној сарадњи. Поред представника Албаније, Северне Македоније, Црне Горе, на дводневном округлом столу присуствовали су и “представници готово свих политичких странака из наше јужне покрајине”.

За члана председништва Самоопредељења у чијем друштву је усликан, Ђељаља Свећлу, директор Канцеларије за КиМ наводи да је екстреман, али да је, за разлику од других политичких представника са КиМ, ипак присуствовао таквом догађају.

“Господин Свећла је један од екстремнијих албанских политичара, он је тврдокорни сепаратиста, један од најрадикалнијих сарадника Аљбина Куртија, човек који се залаже и за независност и за најстрашније мере реципроцитета и све остало, а био је учесник тог округлог стола“, рекао је Ђурић.

“ПДК Тачија и Весељија, за разлику од претходног састанка који је био у Скопљу у септембру, није послао свог представника, али су, гле чуда, послали на вечеру некога да направи фотографијицу за вечером и онда политичка бура коју су искористили за свој унутрашњи обрачун са Самоопредељењем да би показали како су тобоже они лицемерни, а ови су доследно сепаратисти“, појаснио је Ђурић.

Он наглашава да учесници скупа нису разговарали ни о дијалогу Београда и Приштине, ни о будућој влади, него се разговарало о регионалној сарадњи и томе како да се успоставе генерално нормалнији односи.

“Мислим да је добро што сам био тамо. На крају крајева, грађани Србије ме плаћају већ седам и по година да разговарам, био сам преко 200 пута на разговорима са сепаратистима у Бриселу и на разним другим местима“, додао је он.

Прочитајте ОВДЕ како је Маја Гојковић потрошила новац грађана на бахаћење у Швајцарској.

Извор: Косев/ТВ Прва

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА