Најновије

СИНЕПЛЕКС ПРИКАЗУЈЕ ОД 12. ДО 18. ДЕЦЕМБРА: Авантура, драма, спектакл, хит балет.. све на једном месту! (ВИДЕО)

У репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс Ушће Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 12. до 18. децембра налазе се четири нова филмска наслова, једна премијера и балет из Бољшој театра.

Ратови звезда (Фото: Синеплекс)

Богат избор улепшаће вам претпразничну атмосферу.

 ,,Џуманџи: Следећи ниво”

- Неко време је прошло откако су Спенсер, Фриџ, Бетани и Марта заиграли давно заборављену игру Џуманџи. Када један од њих поново заврши у игри, остатак екипе одлази за њим у спасилачку мисију. Улазећи у Џуманџи како би спасили свог пријатеља, наши хероји откривају да ништа није онако како су очекивали. Игра се променила као и екипа која је завршила у њој. Аватари су другачији, неки нови ликови су се убацили а игра никад није била тежа и опаснија. Играчи ће морати храбро да прођу кроз непознате и неистражене пределе од сушних пустиња до снежних планина, како би избегли најопаснију игру на свету.

,,Ајвар”

- Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

,,Црни Божић”

– Баш у време празника стиже нам римејк чувеног хорор класика о убици који почиње да терорише групу другарица у сестринству. На колеџу је прилично мирно у време празника. Али када Рајли Стоун и њене другарице из Му Капа Ипсилон сестринства, спортисткиња Марти, бунтовна Крис и гурманка Џес почну да планирају журке, убица са црном маском преко лица почиње да убија девојке једну по једну. Како број тела расте, Рајли и њене другарице почињу да се питају да ли могу да верују било ком мушкарцу, укључујући и Нејта, Мартиног дечка, Рајлину симпатију Ландона, па чак и уваженом професору Гелсону. Ко год да је убица, откриће да су ове младе жене решиле да не буду ничије жртве.

,,Умеш ли да чуваш тајну?”

- Романтична комедија о девојци која на путу у авиону исприча своје тајне потпуном странцу надајући се да га више неће видети, ипак врло се изненади кад га сретне на свом новом послу и то у улози шефа. Ема, млада маркетиншка асистенткиња у великој корпорацији, при повратку са свог првог, и то неуспешног пословног путовања, мора да се суочи и са страхом од авиона. Уласком авиона у турбуленцију, страх је сасвим обузима и она исприча све своје тајне непознатом мушкарцу са седишта. Ипак, авион срећно слеће, а Ема сутрадан поновно сусреће јучерашњег супутника, и то у фирми у којој је запослена…

,,Абигејл”

 - Млада девојка Абигејл живи у граду чије су границе због епидемије мистериозне болести већ годинама затворене. Њен отац био је један од заражених и одведен је када је она имала шест година. У борби с моћницима, како би пронашла свог оца, Абигејл сазнаје да је њен град пун магије и у себи открива изванредне способности.

Премијерно

,,Стар Варс: Успон Скајвокера” 3Д

- Лукасфилм и редитељ Џеј Џеј Абрамс још једном су удружили снаге како би публику повели на епско путовање кроз далеку галаксију у филму “СТАР ВАРС – УСПОН СКАЈВОКЕРА”. Овај филм је закључак исконске саге о Скајвокерима, у коме ће се родити нове легенде и у коме коначна битка за слободу тек следи.

Балет из Бољшој театра

Крцко Орашчић

-  Засновано на Хофмановој причи, „Крцко Орашчић“ је један од највећих класика на свету. Уз легендарну музику Петра Иљича Чајковског и очаравајуће сцене и костиме, ова прелепа бајка истражује универзалне теме о љубави, моћи и злу. Ова верзија кореографије, коју је Јуриј Григорович створио за Бољшој, пуна је романтичних и психолошких размишљања о идеалној љубави. Један од најлепших балетских класика ће опчинити целу породицу током свечане сезоне, доказујући да нико никад није довољно млад или довољно стар да би пропратио Крцка Орашчића.

Прочитајте ОВДЕ  све о новом филму Рајана Рејнолдса.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА