Најновије

ТЕЛОХРАНИТЕЉ ЈЕ ВИКНУО СНАЈПЕР И СВИ СУ ПОПАДАЛИ! Нападач користио муницију велике разорне моћи! Ево шта кажу сведоци о атентату

Нападач, који је из ватреног оружја ранио црногорског бизнисмена Миодрага Даку Давидовића док је седео са епископом Јоаникијем, довезао се на неколико десетина метара од бизнис ложе на првом спрату београдског хотела Краун Плаза, припремао се неколико минута, а онда је почео да пуца из снајперске пушке.

Миодраг Дака Давидовић (Фото: Јутјуб)

Да је нападач користио муницију велике разорне моћи, сведочи и то да је још 7-8 гелера завршило у плафону и суседним столовима, као и рупа на трослојном стаклу, пречника 7,8 центиметара - рекао је саговорник.

Како су испричали сведоци драме у хотелу, када се чуо први пуцањ, један од Давидовићевих телохранитеља је викнуо: "Снајпер!"

- Даводовићев пратилац је реаговао када се чуо пуцањ... сви су легли на под - кажу сведоци.

Јоаникије и Давидовић (62), били су сами за столом у београдском хотелу у тренутку пуцњаве. Епископ Јоаникије рекао је да је у Београд прексиноћ допутовао непут сат пре него него је његов пријатељ рањен из ватреног оружја.

Поновио је да су Давидовић и он били сами за столом "када се догодила та ужасна ствар".

- Хвала Богу Давидовић је добро - рекао је Јоаникије.

Подсетимо, нападач је из снајпера Давидовића ранио у руку, а рањени никшићки бизнисмен је приватним возилом превезен у приватну здравствену установу.

Убрзо након тога на Новом Београду пронађен је запаљен аутомобил марке "рено" у ком се налазио снајпер за који се верује да га је нападач користио при рањавању Давидовића.

Према писању црногорских медија, Миодраг Дака Давидовић претходних година био је заинтересован за бављење политиком. Пре две године продао је бензинску пумпу у Никшићу и планирао да се повуче из што више послова која је започео у Црној Гори. Поред бензинске пумпе, Давидовић се бавио и производњом алкохолних пића, као и грађевинским пословима.

У власништву Давидовићеве компаније "Нексан" био је и будвански хотел “Адмирал” којег је у запуштеном стању пре две године купила од руске Метропол групе.

Никад виђен снимак Легије у акцији на ратишту, можете погледати ОВДЕ.

Извор: vijesti.me

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА