Најновије

НАЈВЕЋИ ПРОТИВНИК ЂУКАНОВИЋА: Напад на СПЦ и Даку Давидовића сломиће Милов режим?! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв био је Душко Кнежевић. Један од највећих противника режима Мила Ђукановића. За Славија инфо Душко Кнежевић је упоредио атентат на Даку Давидовића и владику Јоаникија са режимом Слободана Милошевића и његовим начином обрачуна са противницима.

Душко Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Гост негира постојање црногорске православне цркве и црногорског језика. Даку Давидовића је описао као човека опасног по Мила Ђукановића а за покушај напада и елиминисања је оптужио кланове који су под управом Мила Ђукановића.

Црну Гору је описао као приватну државу Мила Ђукановића, и оценио да је немогуће живети у ЦГ и борити се против режима. У емисији је описао како је Мило покушао да се обрачуна са њим преко политичара из света. Тврди да никад није подмићивао људе већ да је био рекетиран од стране ДПС.

Тужилаштво је оценио као криминалну организацију и описао како је морао и на који начин да плаћа рекет. Као два највећа клана је оценио грандовски и мојковачки клан. А посебно је издвојио да нарко кланови су подређени овим клановима. Каже да ЦГ није тржиште наркотика ал је битна у том ланцу за даља тржишта.

Најавио је и да ће се кандидовати за председника ЦГ. Посебно је истакао да ће му прва посета бити управо Београду. Оценио је као понижавајуће да наша деца буду јефтина радна снага која одлази у друге земље за бољим животом. Каје се што је подржао пројекат независне Црне Горе и што је имао поверења у Мила Ђукановића.

Мила је упозоравао да мора прекинути са шверцом цигара и наркотика ал он за то није имао слуха. Испричао је у вези куповине куће за Ђукановића у насељу Горица која је требала да се води на његово име. Оцењује да је страшно што Мило и врх ДПС живи раскалашно док народ нема за хлеб.

У емисији Интервју навео је и породице које су се енормно обогатиле задњих 30 година на рачун грађана Црне Горе. Верује да ће се европски судови обрачунати са криминалцима из ЦГ.

О сукобу са Катнићем рекао је да је почело са афером државни удар. О Информеру је рекао да иза тога стоји Беба Поповић и каје се што га је икада подржао.

Душко Кнежевић тврди да је Мило Ђукановић помогао Вучићу да дође на власт у Србији. Тврди да ДПС може пасти само ако се цела опозиција уједини. Препоручујем да погледате целу емисију и сазнате много тога о дешавањима у Црној Гори као и виђење будућности Црне Горе из угла Душка Кнежевића.

На шта је Ватикан упозорио Мила Ђукановића, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Славија инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА