Најновије

СПРЕЧЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У МОСКВИ! Исламска Држава спремила пуч на сам Кремљ! Овако су руски безбедњаци похватали џихадисте

Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) разоткрила је и ухапсила групу терориста који су планирали да изведу терористичке нападе у Москви.

Спецназ (Фото: РИА)

Како се наводи, реч је о припадницима терористичке организације Исламске Државе, међу којима су двојица држављана Руске Федерације, а тројица земаља Централне Азије.

Приликом претреса пронађена су средства за комуникацију са инструкцијама, као и тајно склониште у којем су се налазиле аутоматске пушке „калашњиков“, пиштољи, муниција, као и импровизоване експлозивне направе.

Против њих је подигнута оптужница за организацију терористичких напада, а тренутно се спроводи истрага да ли је било још умешаних људи.

ФСБ подсећа да је директор ове службе Александар Бортников недавно изјавио да су руске безбедносне службе од почетка године разоткриле 78 ћелија међународних терористичких групација, као и да су пресечене све њихове терористичке активности на територији Руске Федерације.

Како су Руси исмејали НАТО због војних вежби у Европи, прочитајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА