Најновије

УЖИТАК С БОНУСОМ! Колико оргазама годишње је довољно да бисте продужили живот?

У дугим, стабилним везама мушкарци желе да се мазе, а жене више воде љубав, показало је америчко истраживање спроведено на више од хиљаду парова из пет различитих земаља

Илустрација (Фото: принтскрин)

Код парова који су заједно 15 и више година мушкарцима треба више пољубаца и загрљаја јер их то усрећује, а женама је се*с све бољи, па желе више да експериментишу. Научници непрекидно подсећају да редован секс повољно делује на здравље.

Сто оргазама годишње смањује смртност за 50 посто и продужава живот за од три до осам година. Међутим, научници истодовремено упозоравају да превише интензиван оргазам код јачег спола можеда изазове пролазну глобалну амнезију, односно привремени губитак памћења. Снажан оргазам повећава притисак у мозгу и изазива губитак памћења који може да траје од 12 до 24 сата.

Како би жену која им се свиђа одвели у кревет, мушкарци су спремни на све. Истраживања су показала да су мушкарци спремнији да одреше кесу када су у друштву привлачних жена. Ипак, то их неће нужно довести до жениног срца или кревета јер током овулације жене уопште не обраћају пажњу на дарежљиве и великодушне мушкарце.

Током недељу дана овулације склоније су да размишљању да су лоши момци заправо прави материјал за везу и надају се да ће временом постати идеални партнери и очеви, открили су истраживачи Универзитета у Тексасу.

Секс с бившим супружником и није тако лоша идеја, тврде научници. Спавање с бившима помаже да се преброди развод па се људи лакше суочавају с тиме да су поновно сами.

Мушкарци који варају супруге, иако их оне и даље привлаче, имају већи ризик од инфаркта, и то у тренутку док се се*сају с љубавницом, тврде научници. Ризику доприносе стрес и осећај кривице.

Све људе који су имали више од десет се*суалних партнера чак 50 посто мушкараца и жена сматра промискуитетнима, а оне који су имали мање од десет неискуснима. Ипак, 70 одсто мушкараца не жели да зна с колико је партнера њихова девојка била пре њих, показало је истраживање.

Готово 88 одсто људи преварило је брачног партнера, показује истраживање. Чак 57 одсто истог дана је водило љубав и с партнером и с љубавником. Жене које редовно доживљавају оргазме више ротирају карлицом и њихов је корак гипкији. Једноставније речено, сензуалније “њишу” куковима, тврде белгијски научници.

Научници су измерили 20 километара пениса да одгонетну да ли је величина битна! Шта кажу прочитајте ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА