Најновије

ДОКТОР СМРТ УБИЈА РАТКА МЛАДИЋА: Путин и Србија једини могући спас за српског генерала!

Хаг постепено убија генерала Ратка Младића, јер игнорише све стручне препоруке да му је хитно потребно болничко лечење.

Ратко Младић (Фото: Јутјуб)

Због таквог односа Русија сваки час у Савету безбедности мора да упозорава на то да је генералово здравље озбиљно нарушено и да му је неопходна квалитетна медицинска нега.

Међутим, такви апели досад су ударали о зид. Судије које ведре и облаче у том међународном суду слепе су на кршење Младићевог права на лечење.

Никако не дозвољавају да буде пребачен у болницу, иако налази указују на то да му се здравствено стање стално погоршава.

Као кључни оперативац у саботирању Младићевог лечења означен је главни лекар у схевенингенском притвору Паулус Фалке, звани др Смрт.

Он је од бранилаца, породице, па и самог Младића скривао његову здравствену документацију, манипулисао је налазима и урађеним анализама, скривао мале мождане ударе које је српски генерал имао у притвору.

Чак је судијама достављао нетачне и фалсификоване извештаје о Младићевом здрављу и обављеним прегледима. То је у једном тренутку прешло све границе, па је одбрана затражила и да се Фалкеу забрани сваки контакт са Младићем, јер штети његовом здрављу.

Уз Фалкеа су, наравно, стале судије.

Управо је Фалке био главни човек који се противио томе да се тешко болесни генерал Здравко Толимир пусти на болничко лечење у Србију. Суд је прихватио његове оцене и одбио захтев, а Толимир је неколико месеци касније преминуо.

Да ли сада исти план спроводе и на Младићу? Када се зна да му је суђење завршено, а правоснажна пресуда ће бити изречена тек крајем 2020, потпуно је бесмислено да му се не дозволи болничко лечење. Нарочито зато што су и Србија и Русија дале гаранције да ће Младића вратити у Хаг на сваки захтев суда.

Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА