Најновије

"ПРИНЦ ТАМЕ" НИК КЕЈВ СТИЖЕ У БЕОГРАД: Светска промоција "најдирљивијег албума у његовој каријери"! (ВИДЕО)

Једна од најупечатљивијих појава светске музичке сцене, легендарни аутор и извођач, Ник Кејв наступиће са својим бендом „The Bad Seeds“ 4. јуна 2020. године у београдској Штарк арени.

Ник Кејв (Фото: Џејсон Вилијамсон)

Кејв и „The Bad Seeds“  одржаће концерт у оквиру своје светске турнеје на којој представљују нови албум „Ghosteen“, који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности, док му је „НМЕ“ дао пет звездица, а „Ролингстон“ га описао као „најдирљивији албум његове каријере“.

Продаја улазница за концерт у Штарк арени почиње 25. октобра у 10:00 сати.

Улазнице по ценама од 3300, 3600, 3900, 4500, 4900, 5600 динара ће бити у продаји на свим продајним местима Тикет Вижна, као и онлајн на www.tickets. rs

Њихов претходни наступ у Арени проглашен је за најбољи концерт 2008. године у Србији, а концерт из 2017. године је у медијима и друштвеним мрежама испраћен хвалоспевима попут „емотивна катарза“, „песник чија је емотивна душа исцелила нашу“, „Ник Кејв, брат. Принц таме. Пуњач арене аветињског града“.

А ни сам Ник Кејв није остао равнодушан према љубави коју му годинама уназад пружа српска публика, па ју је уз дубоку захвалност назвао *** прелепом.

Његов претходни албум „Skeleton Tree“ је снимљен након смрти сина Артура, али је углавном писан пре тог немилог догађаја. Међутим, последњи албум „Ghosteen“ је шира и интензивнија реакција на велики животни губитак.

Албум се састоји из два дела, ‘Песме на првом албуму су деца. Песме на другом албуму су њихови родитељи. Ghosteen је лутајући дух.‘, рекао је Кејв.

Кејв у Београд долази са својим дугогодишњим сарадником, текстописцем Вореном Елисом и бендом који чине Мартин Кејси, Томас Вајдлер, Џим Склавунос, Џорџ Вјестица и Лари Мулинс.

Судећи по реакцијама јавности и на друштвеним мрежама, и овај концерт легендарног музичара се очекује да буде распродат.

Бобу Бајингтону признање за најбољи филм "IndieBelgrade" 2019. фестивала!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА