Најновије

НОВОГОДИШЊИ МАГИЧНИ ШОУ: Спектакл за целу породицу поново на сцени "Сви за магију, магија за све!"(ВИДЕО)

После седмомесечне паузе, породични спектакл "СВИ ЗА МАГИЈУ, МАГИЈА ЗА СВЕ" поново је у београдској Комбанк дворани 28. децембра у 12 часова.

Игор Трифунов (Фото: Плакат)

Дупли шоу за целу породицу у једном дану приредиће Игор Трифунов и његова магична дружина.

Публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстори свог заната заједно извести на Великој сцени. Пред очима посетилаца дешаваће се права чуда: стварања голубова, нестајање асистенткиње, хаљине које мењају боју, левитације, телепортације...А замислите и ово, бели зец из шешира се претвара у човека и изводи трикове уз помоћ своје чаробне шаргарепе.

Наравно, новогодишња чаролија не би била потпуна без Деда Мраза. И зато погледајте како ће Игорова магична дружина створити овог омиљеног дечијег јунака усред Комбанк Дворане.

Светски признати мађионичар Игор Трифунов уочи спектакла у Комбанк Дворани поручује:

"На светском првенству мађионичара, одржаном у Италији 2015. године, освојио сам 4.место. Након тог великог успеха почиње моја светска каријера, радио сам на разним сценама широм света, раме уз раме са најбољим и најпознатијим мађионичарима наше планете. Сада се с тим новим искуством враћам у Србију да поделим нове магичне доживљаје са нашом публиком."

У представи поред Игора Трифунова учестују: Ана Димитријевић- асистенткиња без које се не може, Марко Марковић у улози Зеца, господина из шешира и Деда Мраз лично. Публику ће зачудити, насмејати и одушевити виртуозност извођача, а деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари. Ова весела дружина повешће публику у свет праве магије. Сви за магију, магија за све!

Карте су у продаји на благајни Комбанк Дворане и свим продајним местима Тикет Вижна.

Игор Трифунов је најуспешнији мађионичар и илузиониста новије генерације. Освајач је Гранд Прија на Балканском конгресу мађионичара (Београд 2003. и Солун 2010.) Добитник је многих престижних интернационалних награда (Марибор прво место 2011, Баден прво место 2012, Абано Терме друго место 2014, проглашен за најбољег забављача на међународном фестивалу магије у Бусану у Јужној Кореји 2016, Женева треће место 2017 ) Аутор је дечије представе Игоров магични шоу, затим ТВ серије Улична магија као и илузионистичке представе Игоров магични спектакл. Освојивши четврто место на првенству света у Риминију 2015 отпочиње интернационалну каријеру гостујући са својом јединственом тачком на ТВ станицама и сценама широм света.

Прочитајте ОВДЕ   за који се то догађај деле бесплатне улазнице.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА