Најновије

ЗАБОРАВИТЕ НА Г ТАЧКУ: Откривене четири нове ерогене зоне за дупло јачи оргазам

Да ли сте знали да се поред Г тачке у вагиналном каналу налазе још четири ерогене зоне?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Научници су годинама покушавали да проуче и простудирају женско тело, посебно гениталије и ерогене зоне које доведе до највећег узбуђења и врхунца.

Разне студије сексолога су доказале да постоји велики број "врелих тачака" у вагиналном каналу, уз помоћ којих жена може да доживи потпуно ново искуство оргазма.

Када знате где се тачно ове тачке налазе, лако можете да постигнете врхунац или задовољство стимулацијом прстима и секс играчкама.

У наставку прочитајте о којим тачкама је реч:

Улаз у вагину

Др Онил ову тачку назива "коришћење предњих врата". Играјте се тако што ћете улазити и улазити вагину у дубини једног центиметра. Вагинални канал можете да стимулшете прстима или неком секс играчком.

Г тачка

Познато је да се Г тачка налази на дубини од два до три центиметра, тачно на предњем зиду вагине. Једном када је пронађете, нећете имати проблем да доживите врхунски оргазам.

Дубока тачка на предњем зиду вагине

Према др Онилу, ова дубока тачка на предњем делу зида вагине је веома моћна јер код поједних жена може да изазове ејакулацију. Како да дођете до ње? Пенетрирајте дубоко, све док не осетите дно до грлића материце, онда се вратите назад око пола центиметра.

Зид материце (цервикс)

Др Онил каже да "стимулисање врата материце не представља свакоме омиљену тачку, али за неке жене ово представља најбољи вид задовољавања". Да бисте приступили тачки, пенетрирајте дубоко у вагинални канал све док не осетите да не можете даље. Тада ћете знати да сте пронашли цервикс.

Дубока тачка на задњем делу зида вагине

Ова тачка може да се приступи тако што ћете пенетрирати врат материце а затим вратити назад пола центиметра. Ова тачка може да се пронађе вагинално или анално.

Које су 4 најчешће сексуалне фантазије прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА