Најновије

ГРУПА ФИТ ОВЕ СУБОТЕ СТИЖЕ У ФЕСТ! "Обожавамо Београд! И одлично га познајемо!"

Један од најпознатијих бендова екс ЈУ сцене, легендарни ФИТ, први пут долази у Земун ове суботе! “Мачка”, “Заборавит ћу све”, “Звони телефон” и други велики хитови певаће се 28. децембра од 22 часа у клубу Фест.

Група "Фит" (Фото: организатор)

“Увек смо се у Београду одлично осећали, још од самих почетака кад смо као млади бенд долазили ноћним возом из Ријеке и покушавали да нађемо своје место под дискографским сунцем” рекао је Давор Лукас недавно за Новости: “Ту смо остварили свој први уговор за плочу, ту су наши дугогодишњи пријатељи, веома добро познајемо град”

Несумњиво ће и ове суботе у Земуну ово легендарно име еx ЈУ сцене направити одличну журку и одвести све присутне у клубу Фест на једно врло занимљиво, помало носталгично аи прелепо путовање…

Група Фит, један од најупечатљивијих бендова чувене РиРоцк сцене, формирана је почетком осамдесетих година. Ова четворка је доживела велики успон и пробој крајем те декаде издавањем два албума – “Уз Ријеку” и “Дај ми руку", са којих памтимо свевременске хитове: Као мачка, Телефон и Заборавит ћу све. Пре десет година су се поново активирали и наставили са концертима али и са снимањем нових песама. Фит уз осниваче Зорка Опачића – аутора музике и певача Давора Лукаса данас чине и бубњар Ален Тибљаш и басиста Роберт Јовановић. Група која је осамдесетих година ширила свој круг публике заразним поп пеесмама, још и данас представља један од најуспешнијих извозних производа ријечке сцене на регионалном тржишту.

Ако желите да уживате у ванвременским хитовима групе Фит као што су “Мачка”, “Ријека”, “Звони телефон”, “Заборавит ћу све” и “Не могу без ње”, али и у другим сјајним песмама које је ова група створила, дођите 28.децембра у 22 часа у клуб Фест у Земуну!

Улазнице су у претпродаји у клубу Фест и у ФЕЛИКС Шоп (ТЦ Сремска) по цени од 800 РСД. На вече концерта улазнице ће коштати 1000 РСД.

Прочитајте ОВДЕ   како је глумац Петар Стругар “посрбио” Вила Смита.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА